Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

lookfantastic.com - тема 3

  • 21 728
  • 94


Доставка с Български пощи
  • International Standart Delivery - FREE (5-9 working days)

  • International Tracked Delivery – за България  £4.99  (4-8 working days)

По мои наблюдения и също така на съфорумки, обикновено поръчките пристигат за 10-15 дни работни дни.

По опцията standart delivery има код за проследяване до момента на отпътуване за България. www.trackmail.co.ukДоставка до доставчик в Англия:
...GGBG - http://ggbg.bg/. Курс тръгва всяка неделя от UK и пристига в БГ в сряда. Цената е 2 лева на започнат кг независимо от броя на пакетите.


Плащане
GBP или EUR … по-изгодно да се плаща в паунди, но в крайна сметка всеки си преценява


  • Вариант 1
     като се начислява допълнителна такса 1% върху крайната сума на поръчката.


  • Вариант 2
    няма допълнителни такси

След финализиране на поръчката и успешна транзакция обикновено изпращат продуктите до 24 ч.Ако не получите поръчката си!

Може да отворите диспут в Пейпал или да се свържете със сайта. Тяхната политика е такава:
Item not received
We apologise if you have not received your item. This is not common and we want to resolve this as quickly as possible for you.
To receive a refund or a replacement, you must inform us that you have not received your item within 21 days from the day on which you received an email from us confirming that the item had been dispatched.


Кодове за отстъпки

Такива има почти всеки ден. Повечето важат за няколко часа или няколко дни. Ако сте се абонирали за техния newsletter ще получавате и индивидуални кодове по мейла. Най-долу с дребни букви пише до кога е валиден кода и какво изключва.
Важно е да знаете, че много пъти им автоматични намаления от сайта на дадена марка или департамент продукти. Тези вече намалени продукти почти винаги могат да се намалят още с някой от кодовете активни в момента.
Няма да слагам кодове на първа страница, а предлагам всеки да пише когато се сдобие с такъв, защото се сменят много бързо Hug


Подаръци
Ако пазарувате за по-солидни суми винаги ще имате подарък към поръчката, а някога може и подаръците ви да достигнат до 4-5. Принципно се слагат автоматично в кошницата, ако не е посочен някакъв код, който да ги сложи.


Важно!

Възможно е да канселирате поръчката си или избран/и продукт/и от нея. Това става от менюто My account -> Your orders. Има бутон view и бутон cancel. Също така трябва да опишете и мотивите си. Mогат да се канселират само поръчки, чиито статус все още е Processing. Имайте предвид обаче, че не винаги отказването на поръчка или даден продукт е възможно. Трябва да действате много бързо след финализирането на поръчката, защото повечето пъти се правят на “много бързи” и връщат имейл, че отказа не е възможен, защото поръчката вече се подготвя за изпращане  /тук говорим за време в рамките на 5-30 мин./ Общо взето е на късмет.


Старите теми
Look fantastic с безплатна доставка до БГ в момента
lookfantastic.com 2


Приятно пазаруване!  Simple Smile
Виж целия пост
# 1
Благодаря за новата тема!  bouquet
Ползвам сайта от няколко години, досега за щастие нямам изгубена пратка, но доставката е поне две седмици, което е голям недостатък.
Виж целия пост
# 2
Никога не съм пазарувала, но изглежда много интересно! Благодаря!
Виж целия пост
# 3
Благодаря за новата тема. Пазарувам от сайта, но винаги до доставчик до UK.
Виж целия пост
# 4
Благодаря за новата тема!

Аз от 2 години не съм пазарувала от сайта... Може би трябва да се поправя.  Simple Smile
Виж целия пост
# 5
Благодаря за новата тема. Пазарувам от сайта, но винаги до доставчик до UK.
Може ли малко повече подробности?
Каква е цената и за колко време пристига?
Честно казано мен точно продължителността на доставката и принудата да се сблъсквам с пощата е единственото, което ме дразни в сайта  Simple Smile

П.П. Днес -15% с код LF15 Peace
Виж целия пост
# 6
Благодаря за темата.
И в момента чакам пратка от сайта. Последните дни нещо не ми лови нито един код  newsm78
Виж целия пост
# 7
Може би не важи за всички продукти.
LF15 хваща ли ти го?
Виж целия пост
# 8
Не се сърди човече, ползвам GGBG - http://ggbg.bg/. Курс тръгва всяка неделя от UK и пристига в БГ в сряда. Цената е 2 лева на започнат кг независимо от броя на пакетите.
Предлагат и курсове от Германия, но там цената е 3 лв на започнат кг и курсът тръгва в четвъртък/петък и пристига в БГ в понеделник.
Изключително доволна съм от превозвача. Вече само с тях пазарувам от lookfantastic, feelunique, selfridges, Hof, beautybay, hqhair, cultbeauty, harrods и прочие.
Виж целия пост
# 9
Много благодаря за информацията! Ще я включа в първия пост  bouquet
Виж целия пост
# 10
Може би не важи за всички продукти.
LF15 хваща ли ти го?
хваща ми само някои продукти
Виж целия пост
# 11
   Благодаря за новата тема! bouquet

   Още един глас и от мен за GGBG, по ред причини, нерелевантни на текущата тема, но е важно да се уточни, че има и други превозвачи от UK. Всеки може да направи информиран избор на коя фирма да се довери, посредством тази тема, в която нищим предимствата и недостатъците на различните превозвачи. Peace От друга страна, не съм сигурна, че LookFantastic приемаха и доставяха до индустриални адреси (съдържащи фразата "Access Self Storage"), каквито са тези на GabCo, Gabieli и понастоящем – на KDShopping. Т.е. ако за доставката се изисква домашен адрес в UK, какъвто е адресът на GGBG, то тогава изборът май се свежда само до тях. Rolling Eyes
Виж целия пост
# 12
ползвам GGBG - http://ggbg.bg/. Курс тръгва всяка неделя от UK и пристига в БГ в сряда. Цената е 2 лева на започнат кг независимо от броя на пакетите.
Предлагат и курсове от Германия, но там цената е 3 лв на започнат кг и курсът тръгва в четвъртък/петък и пристига в БГ в понеделник.
Изключително доволна съм от превозвача.

 bouquet
Виж целия пост
# 13
Благодаря много за новата тема!  bouquet И аз отдавна не съм пазарувала от сайта, а имам нужда от някои неща. От мен също +1 глас за GGBG. Пазарувам с тях от Амазон най-вече.  Peace
Виж целия пост
# 14
Линк с промоциите:
http://www.lookfantastic.com/voucher-codes.list?utm_source=ENLF- … _content=TCMemail
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия