На море в България 2016 - 2

  • 109 239
  • 724
# 720
Имa новa темa,нaд твоето мнение е линкa,зaдaй си въпросa тaм.
Благодаря
Виж целия пост
# 721
Здравейте, споделям пресни преживявания от бунгала Панорама в Шкорпиловци.
Бях в бунгалата в началото на м. юли 2016г. Платихме за реновирани бунгала- 40 лв. за двойка с дете, без да ми дадат касова бележка. Бунгалата са крайно занемарени,  неподържани и западащи. Най -лошото е, че има мишки. Купихме капан (за 2.50лв., незнаех, че са толкова евтини) и се хванаха три големи мишки за ден и половина. Синът ми все още се страхува нощем от мишки. На нас не ни работеше лампа, дистанционното на телевизора също, липсваше бравата на балконската врата,  хладилника беше мръсен, не му се затваряше винаги вратата, имаше дупки в стените на бунгалото (за да се крият мишките). В банята вратата беше изгнила и с дупка, всичко беше много мръсно, фугите в банята бяха черни, тоалетната и казанчето също бяха мръсни, по бойлера имаше ръжда миришеше на мухъл и на канализация. Гардеробът както и другите шкафове за съхранение на дрехи и вещи бяха с дупки, олющени и не се затваряха. Парапетът на балкона беше изгнил и стърчеше пирон, а от ръбът на балкона падаха отлепили се плочки. Отношението на управата беше некоректно и нагло! Бяхме голяма компания в няколко бунгала, все семейства с деца и всички имахме проблеми. Имаше и инцидент в най- първото бунгало, на вторият етаж се беше счупил изгнил парапет и едно пет годишно момиченце беше паднало, за щастие върху дърво и беше само с ожулвания. Втори път няма да посетим бунгала Панорама. Единственото красиво там е природата! Не препоръчвам за почивка бунгала Панорама на никого.
Виж целия пост
# 722
Някой с пресни впечатления от Бяла?
И тема бе намирам, май съм се прецакала с избора
Виж целия пост
# 723
Има нова тема - 4.  За Бяла : дълбоко море, с камъни, открито и често с вълни иначе много чиста вода. Два плажа - малък до пристанището за лодки, на който слизат хората от Вемара клуб (високо горе и не знам как стигат до плажа) изобщо тези, които почиват от към южният склон на Бяла от към Обзор.; вторият: по-голям и широк централен плаж под хотел Бяла бийч резорт. Там има и водна пързалка. Брегът отзад е висок и скалист и след 15.00 часа прави сянка на плажната ивица и не можеш да се печеш на слънцето. До този плаж се стига по стръмни улици, пътеки и стълби. Самата Бяла е тихо и спретнато място с невисоки цени. Малко е скучничко. Това инфо т 2013  - почивка в Бяла бийч резорт и от  2015 разходка за около 2 часа.
Виж целия пост
# 724
Вдясно от пързалката (ако си с гръб към Бяла бийч рисорт) на около 300 метра? ходихме ние, по препоръка на хазяите и май това е най - свястното място за плаж . Имаше и черен път за кола до него.
Между другото на мои познати им харесало мин.година в Бяла.Щях да падна! Но аз-хора и вкусове разни,  тъй че да не отчайваме момичето от рано .  Peace
Градчето определено е красиво, а и Обзор е наблизо Mr. Green
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия