Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Добри курсове за козметик в София?

  • 7 910
  • 16
От много време искам да изкарам курс и да мога да работя като козметичка. Двоумя се все още между фризьор и козметик, тъй като и двете са ми интересни. Важно е да съм сигурна, че курсовете са лицензирани, обучението е качествено и дава възможност за пълноценно усвояване на конкретния занаят. Ако сертификатът е признат в Европейския съюз, би било голям плюс.
Виж целия пост
# 1
Здрасти,
аз карах  и двете нива за козметик миналата година, с цел - чужбина. От първото място съм много , много, много НЕдоволна. Платих 1 100 лв за 500 часа, а ми бяха преподадени около 25 часа. Абсурд на абсурдите. карах ги в салон Енджъл фейс в кв. Лозенец. Тъй като страшно бързах да заминавам, просто им теглих една благословия и си взех сертификата несигурна в уменията си и  изкарах 2-ро ниво в Академия за обучение "Белисима" на Красно село. Много съм доволна. Купих си  с ваучер курса и ми излезе 800 лв. Работи се индивидуално , винаги има готови модели, не да се чудиш върху кой да се упражняваш... не те пускат докато не се научиш да работиш като  истински професионалист.
Успех! Hug
Виж целия пост
# 2
Записвам се да следя темата
Виж целия пост
# 3
Здравейте, дано темата е все още актуална!
Аз също от доста време имам желание да изкарам курсове за козметик, но не ми оставаше време.
В момента съм в същата дилема, сериозно съм решила и имам голямо желание да започна, но и доста се притеснявам къде да изкарам курсовете.
Интересувам се от курсове с лигитимни дипломи за тук и с паспорт въжащ и в чужбина, т.е. да имам възможност да се занимавам с тази професия не само в България.
Нямам представа към кой учебен център или салон да се насоча и къде ще си заслужава вложените пари, защото не са малко.
Разглеждах курсовете за козметика на ЦПО "Здраве и красота" (собственик Даниела Спасова, провеждат се в салон Дивна Медик) и "Евростандарт28".
Ако имате отзиви за курсовете в някой от тези центрове или друг от който сте доволни и бихте споделили мнение и впечатления, ще съм много благодарна!

П.С. Притеснявам се да не сбъркам с избора, защото сумата е голяма и накрая да се окаже, че или курсовете не си заслужават, или дипломите на са валидни.Виж целия пост
# 4
Здравей,
писах ти на лично.
Повечето са легитимни и може да работиш в Европа. Въпроса е къде ще се научиш да работиш. Аз се  излъгах на първото място , където карах 1-во ниво. Дипломата е супер, ама нищо не научих.
Имах познания, толкова, колкото съм виждала аз като съм била клиент, но истината е, че ти като си козметик, нещата са съвсем, съвсем различни. Без да иска човек, ако не си разбира от работата може да обезобрази клиента си. В Академия Белисима ми хареса, че осигуряват модели, а не се молиш на приятелките си да дойдат да тренираш върху тях. Моделите са на различни възрасти и това ти дава възможност да видиш измененията на кожата с годините и да знаеш как да я третираш. Не всичко е пляс, пляс маска, малко стискане на пъпки, кремче и хайде взимаш 30-40 лв.Така си мислих аз поне Simple Smile))))
Ако искаш да работиш навън, ти се дава срещу допълнително заплашане от  30-40 лв документ - ЕВРОПАС, на езика , на който пожелаеш.  Това е ако искаш да работиш в салон, но ако искаш собствен в различните държави има различни изисквания. На някой ти искат лиценз за  да упражняваш тази дейност, а той се взима трудно. В други държави нищо не ти искат.
Като изкараш курса задълцително трябва да се бачка веднага по професията, аз не съм бачкала от 2 месеца това и започвам  да се отдалечавам.

Успех!
Виж целия пост
# 5
Здравейте,записвам се и аз.
Няма движение по темата:(
Искам и аз да изкарам курс,да се науча и да бъда пълноценен кадър.
Единствено Академия Белисима ли е с най добро име?.
Колко време и пари е курса там?
Виж целия пост
# 6
Аз там си карах 2-ро Държавно ниво и съм страшно доволна. Не те пускат докато не се научиш. Академията не иска да пуска некадърници, които ще я изложат.
В Енджъл фейс карах 1-во ниво - крайно недоволна съм!!!!
Виж целия пост
# 7
Здравейте,записвам се и аз.
Няма движение по темата:(
Искам и аз да изкарам курс,да се науча и да бъда пълноценен кадър.
Единствено Академия Белисима ли е с най добро име?.
Колко време и пари е курса там?
Здравей!Изкара ли някакви курсове за козметик?
Виж целия пост
# 8
Аз днес се зяписах в Академия Белисима.Курса е 1200 лв
Виж целия пост
# 9
Аз днес се зяписах в Академия Белисима.Курса е 1200 лв

Здравей Simple Smile Може ли да ни разкажеш повече за курса ? Колко време е обучението , на какво ниво е , на какво ви учат и въобще всичката информацията , която ни дадеш мисля че ще бъде интересна на всички.  Благодаря  Peace
Виж целия пост
# 10
Здтавейте!Аз съм още в началото.За сега съм мн доволна.Преподавателката мн ми харесва.Обяснява.Доколкото разбирам има мн модели.Доста се упражняваш.АЧясовете са 660.Аз не мога всеки ден и се съобразиха с това.Мн търсих,но съм доволна от избора
Виж целия пост
# 11
Здравеите аз също карам курс в академия Белисима софия от 2 месеца съм там и съм много доволна учителките  са много готтини.постояно има модели на които имаш дасе тренираш,винаги са готови дати обяснят всичко което те итересува.и наи важно искат да си трагнеш научен а не само дати вземат парите.да излезеш качествен кадър от школата и даси сигурен в знанията си.
Виж целия пост
# 12
Здравейте, да побутна темата. Има ли изкарали курсовете наскоро? Препоръки за школи, освен Белисима?
Виж целия пост
# 13
Курсовете на Даниела Спасова са много добри!Също и на Селверт Козметикс
Виж целия пост
# 14
Благодаря. А кой от двете осигурява  повече практика? Интересувам се по-специално от съботно-неделни или индивидуално. С моделите как стои въпроса, аз ли си осигурявам? Чувала съм,че в Репакс има осигурени,но пък нямам отзиви за там.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия