Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Школи в София за подготовка за НВО в 7 клас

  • 77 725
  • 291
# 180
Моят син е в Обр. Технологии. По Бел е при Щерева, по Мат ме ядосаха и може би ще го преместя. Беше записан при Ж. Александрова, на своя глава продавачите на услугата го преместили при Г. Гавраилов. Нямам против този преподавател,  но аз съм избрала при кого да го запиша. Можеше поне да ми звъннат...На какво ниво е синът ви в училище, виждате ли напредък ?
Аз така и не записах моята там,  по математика реших, че можем сами да се подготвим с повече решаване на адачи, по БЕЛ е с учител, за мен това е най- добрия вариант за  ученик на добро ниво в училище/ т.е с отличен , но аз съм на друго мнение за оценката й/

Напредък няма. По скоро виждам обратен ефект. Поддадох се на истерията с школите и съжалявам! Малката е в 6 клас и я чака друго.
Но не мисля, че той би се справил само с решаване на задачи вкъщи. Вчера беше на пробен в ПЧМГ, ами...трудни са си, дори и за деца от школи. Сега е при госпожа, която ще му ходи по главата цял месец.
Виж целия пост
# 181
записвам се да Ви чета. Благодаря за полезната тема.
Аз от сега съм с резерви към школите и търся индивидуален учител за подготовка по НВО по български.

Ще съм признателна да споделите опита си на колко пробни изпита се явяват децата в 7 клас преди същинския изпит за НВО и дали пробните изпити са полезни.
Виж целия пост
# 182
Здравейте, решила съм да запиша дъщеря си в Милениум в 104 училище (Гоце Делчев).
Някой би ли могъл да ми препоръча преподаватели?
Едиствено при Марта Джалева (по български) няма места.
Виж целия пост
# 183
Здравейте, решила съм да запиша дъщеря си в Милениум в 104 училище (Гоце Делчев).
Някой би ли могъл да ми препоръча преподаватели?
Едиствено при Марта Джалева (по български) няма места.
Моята дъщеря е записана при Гелева по математика и Христемова по български
Виж целия пост
# 184
Има ли деца, които ползват школи за подготовка в Овча купел?Търся уроци в квартала и препоръки
Виж целия пост
# 185
Здравейте, решила съм да запиша дъщеря си в Милениум в 104 училище (Гоце Делчев).
Някой би ли могъл да ми препоръча преподаватели?
Едиствено при Марта Джалева (по български) няма места.
Чаках да минат матурите, за да не пиша наизуст. Вече мога да подкрепя пристрастията си с резултати. Препоръчвам с две ръце и два крака г-жа Бонева по Мат и г-жа Гюлеметова по Бел. Първата е учител-вдъхновител, рядко съм срещала такъв прекрасен човек, а за втората мисля стига да кажа, че детето изкара 93 т. по бел, благодарение на което сега балът му стига за където си поиска. Също така трябва да отбележа, че именно заради тези две жени синът ми в момента изобщо обмисля НЕГ като възможност. Преди беше категоричен за друга гимназия, но толкова ги харесва, че се замисли дали пък да не отиде там, където преподават те. Това е доста показателно за връзката ученик-преподавател. Много, много съм им благодарна!
Виж целия пост
# 186
Благодаря на Pate и belinda за отзивите  bouquet
Аз записах дъщеря ми на 30 май още при Христемова по български и при Чичева по математика.
Виж целия пост
# 187
За Младост Учебен център Когито. По математика водят Добри Данков и Правда Найденова, по БЕЛ Веселинка Димитрова и Елка Смерикарова. И двете ми деца бяха при Добри Данков по мат. Дъщеря ми се подготвяше при Димитрова по БЕЛ преди 2 години за НВО, а синът ми тази година беше зрелостник и с още 2 деца се подготви за матурата. Отлични резултати.
Виж целия пост
# 188
Здравейте дами, върнах малко назад да ви чета, за Образователни технологии видях само едно не много добро мнение. Дали някой друг може да сподели нещо за тях?
Виж целия пост
# 189
И синът ми е записан при г-жа Христова в 104-то. По математика ще разчитаме на подготовката в училище(математическа паралелка е). Само за сведение, аз предпочитах седмичните занимания в база Лозенец, но още в средата на май местата при Христова бяха запълнени. Не е изненада, тъй като групите са 6-7.деца. Избрахме преподавателя по препоръка на близко дете, което беше на курс при нея. Понастоящем е ученик в НЕГ. По негово мнение благодарение на нея е успял да изкара толкова висока оценка, че да го приемат там.
Виж целия пост
# 190
Сега виждам, че изглежда автокоректора на телефона ми е сменил името на г-жа Христемова с Христова.
Виж целия пост
# 191
В СМГ  ДЕТЕТО МИ ИЗКАРА НА ДВАТА ИЗПИТА   ЧЕТВОРКИ 17/18 г
Виж целия пост
# 192
Хайде и аз да споделя за Веди, добра школа е, но не по-добра от ОТ, където имам наблюдения от друго дете. От групата на дъщеря ми имаше мнооооооого разнообразни оценки, от дете с почти 100 точки и по двата предмета, до такива, който изкараха ниски резултати. Ние сме по средата, с бал за Испанската с Френски, но детето реши, че предпочита Английската с Немски. Изкара 85 по МАТ и 87 по БЕЛ.

Аз лично усетих, че нещо и липсва, заради ниските оценки на пробните изпити и последния месец ходи и на частни учители и по двата предмета. Учителите изразиха мнение, че пропуски няма, просто и липсва увереност, която смятам, че точно те помогнаха да придобие.

Извода е, ако на детето не му се учи, не очаквайте чудеса, а метода на преподаване във Веди и ОТ, са почти идентични, изберете школата, която ви е най-удобна и гледайте как върви детето с пробните изпити, във Веди са по-трудни от матурите, но поне се вижда, къде има проблеми.

Виж целия пост
# 193
Извода е, ако на детето не му се учи, не очаквайте чудеса,
Това го пиша на всичките си приятели с бъдещи седмокласници, които ми се обаждат с молба за препоръка за школа и учители. И Господ да дойде да им преподава, не седне ли то после вкъщи самичко да си пререши задачите, за да хване, ако има нещо недоразбрано, да си напише преразказа, да си научи - ама качествено, без да блее в телефона - не става. Част от децата са съвестни и сами се мотивират да правят всичко това, по-голямата част вятър ги вее и контролът от нас, родителите, си е необходим поне първите 1-2 месеца, докато свикнат. И моят син ми е споделям за деца, които си цъкат на телефоните по време на час в школата - пари на вятъра!
Виж целия пост
# 194
Подписвам се с две ръце по написаното от Belinda. Успехът е комбинация от добра основа върху материала от 7 клас, добрата школа  или учител И основно от отговорността на детето към случващото се.
Аз имам късмет с много отговорна девойка, ходи във Веди, работеше върху взетото, пререшаване, допълнителни задачи си решаваше, сборници, всички минали нво-та.
Приета е в 91 НЕГ по първо желание, не й стигна балът само за паралелката с немски в СМГ, но тя така или иначе твърдо не иска СМГ.
Виж целия пост

Препоръчани теми

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия