Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Забрана за публикации

  • 5 859
  • 24
Здравейте! Имам профил в бгмама от 2008 год. и днес с голямо учудване установих, че ми е забранено да публикувам. "Съжалявам, meri1966, наложена ти е забрана за публикуване или изпращане на лични съобщения в този форум.Мултиакаунт и нерегламентирана реклама."
Моля, за конкретен отговор какво сгреших?!
Виж целия пост
# 1
Засегнала Ви е стара забрана, наложена заради множество регистрации с цел спам и нерегламентирана реклама.
Би трябвало сега всичко да е наред.
Моля, потвърдете, за да забраня втория Ви профил.
Виж целия пост
# 2
Благодаря Ви! Всичко е наред! Хубава вечер Simple Smile
Виж целия пост
# 3
Здравейте!
И при мен проблемът е същият - профил linamax. Не съм правила реклама, а профилът ми има забрана за публикации заради нерегламентирана реклама. Вярно е, че публикувам рядко, но когато ми потрябва, не успях.
Виж целия пост
# 4
lina_max, имате активна наложена забрана заради спам и нерегламентирана реклама на собствения си бизнес.
Регистрацията на нов профил с цел заобикаляне на наложена забрана също е недопустима.
Виж целия пост
# 5
Какъв собствен бизнес съм рекламирала?!
Виж целия пост
# 6
Има ясни и безспорни доказателства за връзката Ви с конкретен сайт по времето, когато сте публикували тук 7 последователни линка към него. Това се счита за нерегламентирана реклама и спам, поради което е наложено ограничението за публикуване. Ще получите лично съобщение от администратор с подробна информация, съдържаща точните данни.
Виж целия пост
# 7
Кам може да забраня на потребител да публикува в моята тема? С думи точни тя е хейтър. Не искам нито да чете в темите ни, нито да публикува. Моля ви, помогнете!
Виж целия пост
# 8
Темите нямат авторство и не съществува възможност потребител да бъде ограничен от писане или четене само за една тема или поредица от теми.
Ако смятате, че даден потребител нарушава правилата на форума, използвайте функция "Информирай модератор" за конкретен пост, който е в разрез с тях, и се аргументирайте. Случаят ще бъде разгледан и ще бъдат взети съответните мерки, ако е необходимо.
Виж целия пост
# 9
Здравейте!
Имам наложена забрана и не разбирам защо?
Виж целия пост
# 10
ИП-то, през което влизате в момента, има забрана за регистрация. При положение, че Вие вече имате профил, забраната не Ви касае и няма от какво да се притеснявате.
Виж целия пост
# 11
Здравейте ,имам забрана на входящите лични писма.. как да я оправя?
Виж целия пост
# 12
Здравейте ,имам забрана на входящите лични писма.. как да я оправя?
Профил -> Настройки -> Лични съобщения
Махате отметката преди "Блокиране получаването на лични съобщения."
Виж целия пост
# 13
Здравейте, защо не мога да публикувам мнения и да изпращам л.с. през домашния компютър, използвайки безжичната домашна мрежа? Благодаря предварително.
Виж целия пост
# 14
Моля, цитирайте точното съобщение на забраната.
Когато сте у дома, на проблемния компютър, посетете bgwhois.com, за да видите какъв е ИП адресът Ви. След това го изпратете на лично съобщение или на имейл до модератор или администратор.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия