Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Личен лекар в 29 ДКЦ

  • 1 672
  • 5
Здравейте,
Налага ми се да си сменя личния лекар и бих помолила за съвет при избора на такъв в 29 ДКЦ - ж.к. "Гоце Делчев"
Отскоро живея наблизо и нямам никакъв поглед върху лекарите в този център.
Досегашният ми лекар беше педиатър и от една страна, чакането пред кабинета беше по-малко, но, от друга, не винаги беше компетентен с поставяне на диагнозата на възрастните пациенти. За съжаление, вече няма да работи с касата и трябва да го сменя.
Изчетох доста стари теми със сходни заглавия, публикувани през годините и срещнах името на д-р Генов и с положителни, и с отрицателни мнения. Съседи ми препоръчаха и д-р Божкова. Но бих искала да чуя и други мнения.

Благодаря предварително на всички, които биха споделили впечатленията си от лични лекари в тази поликлиника.
Виж целия пост
# 1
Бих искала да повторя въпроса си за препоръка на личен лекар в 29 ДКЦ.
Надявам се, че има доста пишещи във форума, които живеят в съседните квартали и биха могли да споделят впечатленията си от личните лекари.

Замислих се и за 20 ДКЦ - като разстояние ми е малко по-далече, но съм ходила на физиотерапия там. Така че ако има препоръки за лекар там, ще съм благодарна
Виж целия пост
# 2
Здравейте, въпроса е актуален и за мен. Дали при Вас има развитие по въпроса. Събрахте ли мнения или опит?
Виж целия пост
# 3
За  съжаление, така и не получих отзиви и все още съм при предишния си личен лекар, която все пак продължи да работи с касата. Далече ми е, намерих си различни специалисти в квартала, може би трябва пак да се опитам да намеря наблизо и личен лекар.
Успех Ви желая!
Виж целия пост
# 4
И аз искам да си сменя личната лекарка, защото тя е в Обеля, а аз живея в Бояна. 29 ДКЦ ми е най-близката поликлиника. Чух имената Божкова и Цакова, някой може ли да изкаже мнение за тях? Търся личен лекар за мен и съпруга ми , най-вече да дава напарвления.
Виж целия пост
# 5
Здравейте, аз съм много доволна от д-р Божкова и я препоръчвам! Единственият минус е, че има огромен брой пациенти и чакането пред кабинета й никога не е било по-малко от час и половина.

Когато приятелят ми (французин) беше доста болен и настоявахме да си плати прегледа, тя беше единственият лекар на етажа, който ни обърна внимание. На останалите не им се занимаваше, понеже е с ЛНЧ и документацията е сложна.

Дава направления и настоява да се посетят други специалисти, когато се съмнява в нещо. Обръща специално внимание и не гледа да претупа пациентите си.
Та веднага се записахме при нея в началото на годината и сме доволни.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия