Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Тор за цъфтящи цветя?.

  • 1 397
  • 4
Здравейте.  Купих си тор за стайни и градински цъфтящи растения, въпроса ми е дали мога да ги поливам по на често с тази тор, дали ще им бъде добре или могат да умрат от предозирване и с въпросната тор мога ли да поливам и растенията ми, които не са цъфтящи , ще ги подхранва ли или няма да им се отрази добре?.
Виж целия пост
# 1
А торът има ли си име, производител, формула NPK?  Simple Smile
Виж целия пост
# 2
Това с торовете и препаратите за цветя е голяма мъка.  Редовно ми се случва да си купя цвете и след 2 -3 месеца е заминало. Уж следвам стриктно указанията на цветарите в магазина, но явно пропускат да ми споменат някоя малка тайна или някоя химия, с която са го хранили те....
Виж целия пост
# 3
Те ги държат в друг разтвор.
Виж целия пост
# 4
На самия тор трябва да си пише каква дозировка да използваш. Иначе да, ако не дозираш правилно има вероятност да ги "изгориш" растенията.
Мари М, много често купуваните цветя умират след известен период, защото за да са в добър търговски вид, т.е. обилен цъфтеж, красива листан маса и т.н., в оранжериите ги блъскат с какви ли не химии за ускоряване на растежа, което ги изтощава. Затова по-скоро вкъщи трябва да се оставят известен период без "стимуланти", да преболедуват и да тръгнат наново със свежи сили.  
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия