Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Лазерна епилация - Пловдив

  • 8 633
  • 15
Здравейте! Изчетох някои от темите за лазерна епилация в Пловдив и видях, че доста хвалени са Армада, Лазер център и Инканто, също така видях, че някои са писали за диоден лазер, който бил по-силен. Бих искала съвет вие къде сте ходили и къде сте по-доволни?  newsm78
Виж целия пост
# 1
аз ходих в армада защото са с най-добри цени .
Сега ходя в лазер център на руски защото е до нас, по -скъпичко е малко но сякаш им е по -добър лазера
( може да си внушавам, защото зоните са ми третирани вече с лазера в армада)

А за Инканто- не съм била Simple Smile
Виж целия пост
# 2
Здравейте! Аз ходя в студио Канела на лазерна епилация при новотела се намира, но не мога да преценя апаратурите им  на какво ниво са и дали работят както трябва аз лично намирам разлика в времето на растеж, когато си ги махай с кола маска точно след една седмица ми израстваща много сериозно а сега повече от месец ходя така  също така ми оредяха. Но моят проблем е сега лятото смята да спра за няколко месеца с лазера но не знам през този период с какво да си ги махам Sad ще съм благодарна ако някой сподели ако някой знае нещо  Peace
Виж целия пост
# 3
Василена аз мисля, че най-добре с бръснача
Аз така правя. Като видя , че станат по -здрави и ходя на лазер.То и без това първия месец и половина- два няма нужда и от бръснене
Виж целия пост
# 4
Аз сега се чудя дали да ида в Лазер център, мисля да си правя на бикини зона, затова и разпитвам повече.
Виж целия пост
# 5
аз тъкмо се връщам от там има бикини и мишници промоция

а преди мен имаше момиче за мустак, че и за там съм се заканила ама викам зимата сега като че ли не ми рискува
Виж целия пост
# 6
Имате ли актуални впечатления за лазерните центрове в Пловдив? Бихте ли ми препоръчали някой?
Виж целия пост
# 7
И мен живо ме интересуват актуални мнения за пловдивските центрове за епилация. Ще се радвам ако повече дами споделят своето мнение и опит.
Виж целия пост
# 8
Здравейте, досега съм си направила 16 процедури на горна устна в Армада (Пловдив), но като че ли в последно време не съм доволна от качеството на епилацията, защото още след първия месец имам поникнали косъмчета и дори се е случвало последните 1-2 пъти да не ми махнат космите напълно и смятам да отида в Лазер Център Пловдив на бул. Руски. Дали някой има актуално мнение за салона? (:
Виж целия пост
# 9
Има нов лазерен център в Тракия - Силк. Дали има мнения за него?
Виж целия пост
# 10
Безбожни цени навсякъде! Аз живея в Испания и тук ходя на лазер. Цяло тяло за 79 евро. Гледам цените в Пловдив- крака 450 лева???!!?
Виж целия пост
# 11
Здравейте, да подбутна малко темата и да попитам някой ходил ли е във VIM студио, кв. Кичук париж. Мнгоо добри цени, чак е съмнително.
Виж целия пост
# 12
Здравейте! Правила съм около 7 процедури на цял триъгълник, но космите са едва наполовина по-малко от преди. Последните пъти сякаш няма никаква разлика, всичко си изниква. Та да ви питам, ако някой е имал същия проблем, може би трябва да сменя студиото? Не съм оставала недоволна от отношение и хигиена на работа, даже е доста професионално студиото по моя преценка. Но ето, явно има някакъв проблем. Съвети?
Виж целия пост
# 13
И се регистрира само за да ни нахвалиш студиото? Подценили сте нивото на интелигенстност на потребителите тук.
Виж целия пост
# 14
Здравейте, да подбутна малко темата и да попитам някой ходил ли е във VIM студио, кв. Кичук париж. Мнгоо добри цени, чак е съмнително.
Не се лъжете за там с тяхните китайски лазери ефект нулев
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия