Въпроси и отговори за хиперинсулинемията! Тема 14

  • 57 391
  • 755
Нова тема

 Стара тема
Виж целия пост
# 1
Включвам се да не ви изгубя и се връщам да чета.
Виж целия пост
# 2
Извенете, че се намесвам...но надзърнах в темата и видях, че някой страдаше за мусаката....мусака става перфектна с тиквички и/или патладжани, вместо картофите. Всичко друго се прави като на редовната мусака, вкл. и заливката. Може и с кашкавал да се покрие, вместо заливка...Много е вкусно, опитайте Peace
Приятен ден желая! Grinning
Виж целия пост
# 3
Извенете, че се намесвам...но надзърнах в темата и видях, че някой страдаше за мусаката....мусака става перфектна с тиквички и/или патладжани, вместо картофите. Всичко друго се прави като на редовната мусака, вкл. и заливката. Може и с кашкавал да се покрие, вместо заливка...Много е вкусно, опитайте Peace
Приятен ден желая! Grinning
Аз бях.. Grinning Обожавам мусака !  Laughing А в заливката нали се слага брашно... и се чудех как да я направя...
Виж целия пост
# 4
Ами аз не слагам....джуркам кисело мляко и яйца...някой път даже без заливка, като бързам, или само кашкавал отгоре...
Аз също я обожавам...с патладжани става по-близка до редовната, но те съдържат и повечко нишесте все пак, докато тиквичките са по-воднисти...но като се сложи каймица, става вкусно Wink
Виж целия пост
# 5
Ще се пробва задължително,мерси Simple Smile А по принцип какво брашно използвате ?
Виж целия пост
# 6
то пък от една лъжица брашно Simple Smile може и с царевично нишесте да се замести, имаше рецепти в Дюкан темите. За ИР най-големият враг е глюкозо-фруктозен сироп, който за съжаление е навсякъде...
Виж целия пост
# 7
то пък от една лъжица брашно Simple Smile може и с царевично нишесте да се замести, имаше рецепти в Дюкан темите. За ИР най-големият враг е глюкозо-фруктозен сироп, който за съжаление е навсякъде...
Мхмм понеже обмислях да взема брашно от лимец примерно или нещо от сорта,та за това исках да знам кое е по-подходящо Simple Smile
Виж целия пост
# 8
Ще се пробва задължително,мерси Simple Smile А по принцип какво брашно използвате ?

Не ползвам брашно, храня се НВ ВМ Laughing Дълго време следях темата за ВМНВ хранене, вече не, но си го практикувам.

Всеки въглехидрат вдига кръвната захар...дали захар в чист вид, или сладък плод..механизма на действие е един и същ..
Виж целия пост
# 9
Добре,а когато готвиш и трябва да се направи някакъв вид застройка...Примерно тези дни искам да направя тиквени кюфтенца във фурната,но във тях се слага брашно... как да ги направя Simple Smile
Виж целия пост
# 10
Момичета, моля за съвет. След доста месеци без никакви странични ефекти от Глюкофажа, в крайна сметка се сдобих с разстройство. Не е да ме мъчи постоянно през целия ден, като истинска диария, но когато ходя сутрин, е направо като водичка всеки път. Принципно не ми пречи този ефект, но се замислих дали не е кофти за организма като цяло, и за чревния тракт. Необходимо ли е да взимам нещо по този повод, като добавка, за да са по-нормални нещата? В дългосрочен план може ли да повлияе зле? Благодаря ви!
Виж целия пост
# 11
можеш да пробваш с пробиотици.
Виж целия пост
# 12
Добре,а когато готвиш и трябва да се направи някакъв вид застройка...Примерно тези дни искам да направя тиквени кюфтенца във фурната,но във тях се слага брашно... как да ги направя Simple Smile

sas sirene samo dali niama da se sgasti...
Виж целия пост
# 13
Кюфтетата,може и да станат само със сирене ,но когато готвя се чудя какво брашно да ползвам...  Thinking
Виж целия пост
# 14
Кюфтетата,може и да станат само със сирене ,но когато готвя се чудя какво брашно да ползвам...  Thinking

С пълнозърнесто  Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия