Пържена цаца

  • 9 260
  • 17
# 15
А от кой магазин сте купили "най-хубавата цаца на света"? Много се заинтригувах.

Аз я пържа на клечки и става също страхотна - по 5 рибки на клечка, топнати в брашното от двете страни, нареждам ги върху хартия всичките и после почвам да пържа в тенджера с един пръст олио. Като пусна една петорка, с вилицата леко разделям рибките откъм опашките, така че остават слепени само към главите. Като започна пърженете, първо пускам първите набрашнени - номерът е в това, че вече са поели брашното, не пада излишно брашно в мазнината, а и стават хрупкави.
Виж целия пост
# 16
Аз ползвам само царевично брашно от най-финното  Peace
Няма слепени и са идеално хрупкави....
Виж целия пост
# 17
най хубавата цаца купувам на пазара Иван Вазов
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия