Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бъдещи първокласници 2016 - 2017 г. - тема II

  • 76 467
  • 713
Да обсъдим всичко, което ни вълнува за бъдещите първокласници!  Simple Smile

Полезни линкове:
Условия за отпускане на еднократна помощ за първокласник
Каква раница за първокласник
10 съвета за родителите на първокласници


Старата тема:
Бъдещи първокласници 2016 - 2017 г.


Виж целия пост
# 1
Тези дни ще поръчвам раницата, несесерите, подвързиите.
Виж целия пост
# 2
Благодаря за темичката Simple Smile
Обмислям тотален ремонт на детската стая с идеята да реорганизирам нещата и да успея да вмъкна и бюрата там. За момента имам само две бюра за каките, които се намират в хола и които те не  ползват... Направо не знам дали да предвиждам и бюро за малката, особено пък в детската стая. В началото имат нужда от наблюдение и по-чест коментар на различни неща и затова когато и те са в хола ми е по-удобно.
Миналата година тя мина без бюро, но и не е имала нищо за писане вкъщи, но от първи клас със сигурност ще има поне по немски домашно.
Лятото за да не се сърдят каките, че само те учат отвреме на време нещо тя също чете една книжка, както и понякога решава задачки от един сборник. Ако се затрудни, каките поне засега с удоволствие помагат.
Виж целия пост
# 3
Аз поръчах това бюро. Идеално ми идва за двете деца. Така и място ще си спестя https://videnov.bg/%D0%B1%D1%8E%D1%80%D0%B0/%D0%BE%D1%84%D0%B8%D … D0%B0%D0%BD%D1%86
Виж целия пост
# 4
Благодаря за темата smile3525

Да си призная и ние обмисляхме ремонт, даже вчера мерих.
Незнам дали има изобщо смисъл да слягаме бюро в детската. Моя беше ПУК в училище. Имаха домашно в събота и неделя. Всеки път е писал на кухненската маса. В стаята му има ниско бюро със стол.
Има нужда от наглеждане иначе домашното ще го пише 5 часа. Затова почвам да се чудя , дали изобщо има смисъл към днешна дата.

Иначе , чете Франклин. От началото на ваканцията до сега има 4 прочетени книжки. И решава задачи от Азбука на мисленето.
Виж целия пост
# 5
Благодаря за темата  bouquet

Аз ходих пак да питам за еднократната помощ , казаха ми след 15-08 , така че другият месец ще пазарувам всичко накуп.
Виж целия пост
# 6
И аз правя ремонт в стаята на първолакът. Ще има бюро и там ще пише домашни.
Мерси за темата  bouquet
Виж целия пост
# 7
И ние ще ремонтираме ,няма как  Crazy

Бюро и стол имаме вече , но са на склад в  къщата на баща ми.
Виж целия пост
# 8
И аз най-накрая в тази тема с двама първокласници.
И ние правим ремонт, няма как иначе. Досега бяха в една стая с две легла, гардероб и шкаф за играчки, никакво място за учене, рисуваха и ... в хола на масата. Но не става така, абсурд е двамата заедно да свършат нещо разумно заедно, та ги разделям Simple Smile. Едната детска стая е монтирана, сега оправяме и другата и скоро и нея трябва да дойдат да я сложат.
Почти сме избрали и раници, т.е. едната е ясна http://www.schulranzen.com/schneiders/toolbag-basic-schulranzen- … t/space-fight_126. Но с другата срещаме проблем, няма я никъде налична (http://www.happyfamilybg.com/ars-una-lambordini-anatomichna-rani … -compakt-94536799) и сега не можем да си изберем друга.
На прегледи не ги водя за щяло и нещяло. Миналата есен ходихме на очен, че имах едни съмнения, които за щастие не се потвърдиха. Очната каза, ако искаме, след година да ги заведем пак, та може септември да сввършим и тази работа.
Виж целия пост
# 9
Благодаря за темата. Няма да поръчвам от интернет раницата, преди да я пробвам връз гърбината на ученика. Така че ще обикаляме тия дни.
Виж целия пост
# 10
Ако планирате очен лекар, горещо препоръчвам Иван Константинов от очна клиника "Ден".
Виж целия пост
# 11
Запис и от мен в новата тема  bouquet
Раница вече си имаме - Херлиц Миди  - надявам се да му е удобна.
Относно прегледите - водих го на очен лекар пролетта - просто профилактично. Евентуално може да му пусна една ПКК началото на септември. Също така педиатъра каза, че преди началото на учебната година има ваксина, не запомних точно коя, трябва да погледна имунизационния календар.
Виж целия пост
# 12
Благодаря ви за пожеланията  bouquet Hug Hug
Благодаря и за новата темичка  bouquet
Ние раница ще купим от Джъмбо най-обикновенна, тя ще си я избере  Mr. Green Не мисля, че ни е нужна някаква скъпа, аз ще я карам с колата до училище и ще и нося раницата от колата до стаята, после така или иначе раниците не се местят от закачалката  Wink
Виж целия пост
# 13
И аз тук 😀
Бюро купихме за баткото но не го използва изобщо. Домашните си ги пише на занималня, а вкъщи ползва масата в кухнята. Второ няма да купуваме.
Виж целия пост
# 14
БЛАГОДАРЯ ЗА НОВАТА ТЕМА. ЗАПИСВАМ СЕ ДА СЛЕДЯ  Laughing
УСПЕХ НА ВСИЧКИ В ПОДГОТОВКАТА НА ПЪРВОКЛАСНИЦИТЕ.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия