Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ЮЛСКА ТЕМА 36

  • 53 727
  • 741
# 735
Знам какво е истинско Лего  Laughing  отговорих в духа на твоето питане, че играе с размера на истинско лего, може би, но не зная дали размера на този diablock е същия като на 'истинското' т.е. класическо лего, защото не ми е попадало и не съм сравнявала. Разбрах, че наричаш 'истинско' класическия размер и може би модел, лего. Т.е., онези стандартни кубчета. Та играе, със ситните, даже някак ги предпочита пред едрото дупло. Даже ми мина през ума еретичната мисъл, дуплото да го занеса в градината, обаче тя сигурно няма да го даде. Ще взема да я попитам. Понеже все по- малко играе с него, а скоро ще започнем да трупаме от легото за по- големи и няма смисъл да съхраняваме дуплото и да заема място. Те Лего, дуплото го дават до 5г, чак се чудя защо до толкова големи?!  Thinking Diablock го дават 3+. И се справя съвсем. Иначе ние се сдобихме с дебели връзки в Лего. И преди нашите приятели в Дания ни носеха от там лего, което купуват изгодно, но сега момчето смени работата и започна именно в Лего, на някаква си там ръководна позиция. Мисля, че би трябвало да ползват някакви прилични отстъпки  Thinking  дано.

Луиза, ти нали си Лилит  Simple Smile  виж една статия, че за теб се сетих. И коментарите отдолу са любопитни. Ех, четат някои хора... Истински четат, не като нас Шанта-на-нам.

http://webstage.bg/istoriya/2478-lilit-nay-zagadachnata-lichnost … ata-istoriya.html

За Братя Карамазови се подготви, че може да не ти е много кеф, защото тя е книга голгота. Много мръсно надълбоко бърка. Достоевски е уродливо добър в това.

И аз се замислих за четец, но не киндъл, но много скъпи ми се видяха.
Виж целия пост
# 736
Пине, в Ливърпул беше 200 кинта този 2016 г, с подсветка за нощно четене. Това са 10 книги по 20 лв, все се избиват според мен. :Пък и аз напр купувам, складирам, прашат се, не чета всичко, защото купувам в момент на пристъп и после вече не ми харесват. Някаква оптимизация в по-дългосрочен план ми се струва.
Сега заради изнасянето от апартамента имаме 14 кашона с книги. 14. Малки, средни, големи. Отделно, имам 2 сака с книги, които са в мазето и не знам какви са. На един глупак са, който ни ги остави да ги пазим временно, и така 2 години. Тях ми е съвестно да хвърля, сигурно ще направя някаква чистка.

За легото - ами аз не те разбрах Simple Smile

(Момииичета, и нещо, с което още не се хваля, ама да споделя: напускам си работата Simple Smile Тоест, в предизвестие съм, но моето е три месеца, че може и малко повече да се наложи! Щастлива съм, защото това е ход, който от години се опитвам да предприема и знам, че е крайно време. Не знам какво ще правя, с пари и с работа и тн, но... нямам търпение. С изключение на майчиството - тази година стават 18 години, откакто работя, 14 по трудова книжка, 2 без договор и 2 майчинство. Стискайте ми палци Simple Smile
Виж целия пост
# 737
Аз да измрънкам.........госпожата в градината ми се обади на обед да ми каже,че в групата имаварицела  Confused
Виж целия пост
# 738
Захарче, стискам палци да се случи каквото прецениш - или да се зарази, или да не се зарази, според това, което прецените вие.
Ако искаш, пращам по мейл tips and tricks файла.
Виж целия пост
# 739
Мисля,че е по добре да мине и това,но............ Confused В труден период ни хваща това чудо.
Виж целия пост
# 740
Аз книги не купувам, какво остава такива по 20лв. Всъщност вече купувам - детски книжки. В редките случаи, когато чета, е нещо от къщи, от хора назаем или най- вече от библиотеката, а тя беше 10лв на година сега май са повишили абонамента.
Захарче, каквото сабя покаже. Но ако е бил в стаята с болно дете 100% се е заразил.  Thinking
Забравих да се похваля, че свекърва ми вече наистина ще се пенсионира април месец и ще видим как ще тръгне, но би трябвало да ми дойде огромна помощ.
Виж целия пост
# 741
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия