Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пазаруване от vivre.bg

  • 38 522
  • 110
# 105
Аз пък имах поръчани домакински дреболии и чинии, куриерът ме попита дали ще прегледам, аз казах, че те хубаво опаковат и няма да гледам, но той настоя да отворим кашона, можело нещо да не е наред, наред си беше. Но наистина си е до човека, можеше и да си замине, като не искам да гледам.
Виж целия пост
# 106
Днес получих фотьойла който бях поръчала.Срещу малко от мен възнаграждение куриерът от Спиди го качи в апартамента.Китайско е производството а никъде не е отбелязано .Външно отговаря на картинката лови окото но за качество като китайска стока не знам.Моето мнение че са доста завишени цените.Втори път не съм сигурна че ще поръчам.Би трябвало да пишат към всеки артикул какво производство е.
Виж целия пост
# 107
Не го правят, да. Аз последно взех едни текстилни подложки за хранене в различни принтове. Не бяха евтини - след първото пране да казвам ли какво стана - разшиха им се подгъвите, а принтът толкова избледня, все едно в белина съм ги киснала, а спазих указанията за пране.
Преди това едно покривало за легло, оказа се турско...то пък стана на топченца след прането. Не беше упоменато, че е турска марка в сайта. Подложките не съм ги проверявала какви са. И аз вече няма да поръчвам, красиви неща предлагат, ама да те е страх да поръчаш.
А тия такси отгоре за плащане при получаване и каква беше другата - логистика ли, нагла история...
Виж целия пост
# 108
Little Cactus, има доста турски текстил да. Аз съм тествала испанския им текстил - торби за завивки, чаршафи, пликове за възглавници на blanc. Памукът е качествен, плътен и много мек. Кърпи имаше някакви френски, също много добри. Проверявайте производителите ако е възможно. Ние така една тв секция поръчахме, оказа се турска, още не сме я сглобили, дано е читава. Подобен случай и с едни спот лампи, бяха написали марка с произход Австрия,  е бяха някакви български и изглеждаха евтини...
Виж целия пост
# 109
Аз съм си купила този фотьойл https://www.vivre.bg/p-773180/%D1%84%D0%BE%D1%82%D1%8C%D0%BE%D0% … B_vicky_navy_blue. Освен информацията във Вивре съм проверила и сайта на производителя и сайтове с отзиви. Определено съм доволна.
Виж целия пост
# 110
За текстил и някои домашни аксесоари съм много доволна от English Home . Турски са, но са качествени поне за мен .
А и често имат чудесни намаление (както и сега)) .
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия