Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бургаски мами - щастие 2017

  • 50 117
  • 268
# 30
Здравейте,момичета!При кой си водихте женската консултация и доволни ли сте от него.Ако може координати.Благодаря!
Моята бременност е втора при Добрин Иванов.Доволна съм от него,внимателен е и при необходимост винаги е бил насреща.От доста години не съм го сменяла и нямам и такова намерение. Simple Smile
Виж целия пост
# 31
Момичета,да ви питам.Къде и кой в Бургас  прави серклаж. Каква е цената? Може  ли по здравна каса?
Виж целия пост
# 32
Здравейте! Може ли да ми препоръча те къде си правихме БХС+ФМ ранна до 13г.с. в Бургас? Записах се при Д-р Стоилов в Девата , но прочетох доста кофти мнения. Сега се насочих към Калчева, но там май може само ФМ, а БХС?
Виж целия пост
# 33
Да и при Калчева може. Аз си правих при нея ФМ,а след това те изпраща в лабораторията за кръв за БХС.
Виж целия пост
# 34
А в коя лаборатория те изпрати? И след това резултатите от БХС кой ти ги разчете?
Виж целия пост
# 35
В лаборатория Лина,която е близо до кабинета й. Тя разчита резултатите до седмица.
Виж целия пост
# 36
Благодаря ви
Виж целия пост
# 37
Здравейте! Може ли да ми препоръча те къде си правихме БХС+ФМ ранна до 13г.с. в Бургас? Записах се при Д-р Стоилов в Девата , но прочетох доста кофти мнения.
Къде ги прочетете тези кофти мнения? Питам сериозно, защото се поразтърсих за мнения за него и пловдивчанки доста го хвалят.
Виж целия пост
# 38
БХС ти го прави гинеколога,който ти води женската консултация,поне в моя случай Кироваков ми го направи и ме прати в лаборатория Рамус,а на ФМ ходих при д-р Троянчев.Той е от Пловдив и идва почти всяка събота в Бургас.Цената и при него и при Калчева е 80лв.,него го водят по-добър,и двамата имат еднакво добра техника,но Калчева не можела да разчита резултатите.Аз съм ходила и при двамата и като цяло и от двамата съм доволна Simple Smile
Виж целия пост
# 39
Във ФБ групата имаше много негативни, за това и се насочих към друго място!
Виж целия пост
# 40
Мили Бургаски мами, извинявам се, че нахлувам изневиделица в темата.

Търся ефективни антицелулитни процедури в града - максимум ефект, за кратък период. Знаете ли къде има Венус Легаси/Фрийз? Може и на лично съобщение с контакти по възможност.

Много благодаря!
Виж целия пост
# 41
здравейте бургаски мами, аз съм в 15 г.с. за първи път стигам до тук и съм много щастлива и развълнувана. Решила съм в 21-22 г.с. да си направя ФМ  при др. д-р Петър Троянчев. Моля, който е ходил да ми даде тел за да си запазя час, ровя се но само тел. за пловдив намирам. Благодаря предварително.
Виж целия пост
# 42
Lakomnika  0888997474 или 0898474719
Виж целия пост
# 43
Благодаря за бързата реакция за телефона, още днес ще звънна!!! Аз да питам... от два дена гърдите ми не са толкова болезнени колкото преди и имам чувството че не са толкова "плътни", и естествено се психирам! На преглед съм чак на 30.01. Нормално ли е болката да е по- малка в 15 г.с. или е по- бодре да звънна на доки?
Виж целия пост
# 44
Lakomnika,не се притеснявай.Не е задължително гърдите да те болят постоянно.При мен в същата седмица болките и плътността намаляха и дори си спомням една нощ как скочих от притеснение в съня си и исках да звънна на доки,че гърдите изобщо не ме болят 😀 Ако пък наистина ти е много притеснено може да питаш доктора.Аз имам приятелки,които изобщо не чувстват болки и напрежение😊Стискам палци всичко да е наред!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия