Бургаски мами - щастие 2017

  • 85 614
  • 293
# 285
Бягайте от бургаските лекари просто !!!
Виж целия пост
# 286
Здравей те мили мами .
Бременна съм 32 г.с. записана съм при Д-р Сашо Георгиоски в Дева Мария .
Въпроса ми е следния . Някои дали е раждал нормално при него и дали е доволна , защото чух от една моя приятелка , че настоявал родилката да роди секцио . Първа бременност е при мен  и се притеснявам много .
Виж целия пост
# 287
Здравейте, бургазлийки
Предстои ни разходка + плаж. Може ли да ми препоръчате откъде да си вземем рибка за хапване? Идеята ни е да не сядаме на заведение, а по скоро да си я хапваме на плажа. Може да е и от някое квартално заведение. Просто да е проверено място - с вкусна и прясна риба Simple Smile Благодаря ви
Виж целия пост
# 288
https://www.google.com/search?q=%D1%80%D0%B8%D0%B1%D0%B0%D1%82%D … hdesc:VufAxMru6nU,х&lpg=cid:CgIgAQ%3D%3D
От тук, винаги прясна риба, много добре приготвена, както и калмари и страхотни панирани миди!
Виж целия пост
# 289
Здравейте майчета. Може ли предложения за различна сладкарница от Захаро, които да правят достъпни торти за детски рожден ден. Благодаря
Виж целия пост
# 290
Bezkrainost, препоръчвам Амадеус, последните 2-3 години все от тях взимаме. Друг вариант е Марс, но там качеството е малко пО към пасти, отколкото към бутикови торти.
Виж целия пост
# 291
Здравейте,дали някой знае дали все още има гардеробна на гара Бургас,иска ми се на връщане да оставя багажа и да обиколим и следобед да си хвана автобуса към вкъщи? И знаете ли какви са цените?
Виж целия пост
# 292
Отдавна няма. Тази тема е много стара, защо се пише още в нея, не знам.
Виж целия пост
# 293
Здравейте момичета.Знаете ли къде продават тениски на футболни отбори,но и да изписват името на детето на гърба.Не съм от града Благодаря.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия