Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Юлчето порасна вече, стана палаво човече!

  • 50 304
  • 574
# 570
Аз съм вече година в неплатен. Счетоводителката ми ги оправя и не съм много наясно, но последно ми каза, че заедни с платените отпуски, които имам мога да си остана вкъщи до края на годината. Значи общо 1г6м след изтичане на платеното майчинство до 2г на детето.  
Виж целия пост
# 571
Хей,момичета ,как сте?
Темата е позамряла.
Ние сме добре.Малката госпожица ме прави дива и щастлива.Много е ината и палава.Ние ще пропуснем ДГ и тази година.Голяма глезла е-почти нищо освен месо не иска да яде и сега при контролната кръв хемоглобинът и е 145.Тази седмица ще отскочи до Лл да видим какво ще каже.
Също така лятото направи слънчева алергия-излизат и ситни пъпчици по носа и под очите и сега постоянно сме с spf50+.
Виж целия пост
# 572
Здравейте!
И нашият юнак ще пропусне тази година детската градина. Голям щурак е. Луд е на тема коли, познава почти всички марки, а в къщи няма къде да стъпи човек от коли, трактори, камиони и т.н. Все нови иска и точно тази, която е харесал я няма. Вече ме е страх да влизам с него в магазин.
Виж целия пост
# 573
Моята вече е на градина. Предвидливо в средата на юли я оставих в яслата на цял ден и сега нямаше драми със смяната на децата и персонала. Още с влизането си хареса градината и госпожите. Надявам се и за в бъдеще да влиза с такова удоволствие както изминалата седмица. Е не се разминахме със първите сополи амааа за съжаление без това не може.
Иначе приказва като латерна, от няколко дни вече се отпусна да пее-явно си хареса и музикалната госпожа в градината. От около месец казва и р и вече е гоРРРяма.
Виж целия пост
# 574
Синът ми ходи вече от една година.Беше на ясла,сега е в градина.По стечение на обстоятелствата смени 5градини и сега е в 6-та.Понеже беше в самостоятелна ясла,зимата го прехвърлихме в градина с яслени групи,в противен случай лятото нямаше да може да ходи.Междувременно се отвори място за градината до блока ни,че другата ни беше далече,и успяхме да се класираме и от 17-ти септември е в нея.А  лятото смени 3 градини,защото в тази в която беше имаше ремонт и не работеше.Нито веднъж не се оплака,милото,ходеше си на всякъде с желание.Последната много ни харесва и на нас и на него,даже почивните дни като се буди и ме пита ,,Мамо,днес няма ли да ходим на градина?,,Любимите му занимания в момента са да ката тротинетка и да събира кестени.В къщи още любимо му е легото,повече от година вече.Сега си сглабя количките на кучетата от Пес патрул и си бръмчи ''по мисии,,Справя се добре и с пъзели до 20части.Все още не яде почти нищо,но вече минаха две години и явно не му пречи да живее на филийка хляб и парче краставица дневно.И аз се примирих,макар че всеки път на масата сервирам и за него порция нормална храна.Може пък някога да опита,знае ли човек.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия