Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Юлчето порасна вече, стана палаво човече!

  • 56 554
  • 589
# 585
Боряна е втора група в градина. Израсна АБКМ и яде всичко. Но започна да отключва инхалаторни алергии. Като изключим тях е доста по- здрава от баткото на тази възраст. Гаджета върти вече в градината. Joy
Виж целия пост
# 586
Весели празници от мен.
Поспаланчо, да те питам в какво се изразяват инхалаторните алергии?
Габи много често когато има само сополи ми прави спазми и ако го нямаше инхалатора сме го закъсали.
Иначе сме добре.
Расте, лудее, когато има и други деца е ужасна. Иска цялото внимание само да е върху нея, но няма как и почва да мрънка.
Ние сме в 3група в детската.
Вървим с големите.
Виж целия пост
# 587
Стефи носа и се запушва. Като отидем на една определена площадка да играе след това прави ларингоспазъм. Така цяло лято. През септември кара някакъв вирус със сополи и леко повишена температура и месец и нещо си прочистваше гърлото приръмжавайки през 20-30 секунди. И на УНГ я водихме и на алерголог. Пускахме кръвен тест в Геника и излязоха алергии към почти всички плесени, като най-силна е към алтернария. Има и към тревни полени-от тях подсмърча и си чеше очите.
Виж целия пост
# 588
Дано е нещо моментно при вас и да го израсте като абкм.
Ние още не сме го израснали и все още се обрива когато прекали с млякото.
Виж целия пост
# 589
Алерголожката твърди, че алергията към плесени се израства. Към полени не вярвам. Тя тепърва я отключва. Баткото я има, аз също. Докато беше с АБКМ беше на строга диета. Сега пак се случва понякога да се обрине, но не е свързано с мляко. Тези дни реагира на нещо, но не знаем на какво- обрива е само на лицето, започна от и около ушите, челото и около очите. Може да е и АД, че сменяхме климата и обстановката де, но и спрях шоколада, яйцата и млечните за няколко дни.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия