Хотели в Троянския Балкан!!!

  • 99 966
  • 520
Моля за отзиви за хотелите около Троян насочихме се към Троян плаза и Парк хотел Троян и Чифлика палас ризорт@@  newsm78
Виж целия пост
# 1
понеже и аз гледах наскоро - виж в букинг, има доста коментари. За последния имам положителни и от леля ми.
Чифлика е очарователно село, но ако търсите нещо в града - като разходки извън хотела и т.н, по-добре Троян.
Ние в региона сме спали само в каса арт, тя е в орешак, имах забележки, макар, че доста го харесват хората...
Страхотен регион и приятно изкарване.
Рибарица също не е за подценяване, но не знам хотелите заслужават ли си.
Виж целия пост
# 2
Дай малко повече подробности за това какво търсиш. Басейн, минерална вода, спа, локация....?
Виж целия пост
# 3
Благодаря Simple Smile четох и там не бяха много добри отзивите за единия .Ще бъдем Голямото фЕмилИ с малки деца и баби дядовци Целта ни е Троянски манастир и Крушунските водопади от към време сме вместваме за 4 дни Пътуваме от Бургас
Да и понеже сме много хора с много претенции Simple Smile някой искат люлки,други басейн,трети ще обикалят хахах
Виж целия пост
# 4
Отзиви за хотелите не мога да дам, защото съм троянско чадо и по хотели не ходя. Но щом ще ходите в Троянския манастир, по-добре разгледай обяви в с. Орешак или Черни Осъм. До Чифлик ви се удължава пътят, което на фона на голямото пътуване от Бургас е нищо, но все пак. Аз също съм чела много хубави отзиви за Каза Арт, но ето, че има и недоволни.

Троян Плаза е старият градски хотел, който е в самия център. Недалеч е градският парк, в който има люлки. Така че едно желание е изпълнено Simple Smile

Парк-хотел "Троян", ако не се лъжа, е бивша почивна станция (Къпина 1 или Къпина 2). Намира се в гората, но не е далеч от центъра.

В самия Троян за по-голям хотел се сещам за Шато Монтан. Той е новопостроен, т.е. не е ремонтиран бивш туристически обект, а е строен преди няколко години. Има басейн и преди месец-два видях, че доста хора се плацикат в него. Информация от първа ръка не мога да дам.

Мои познати бяха много доволни от к-с Островът в с. Бели Осъм. Там също има басейн. Много троянци там вдигнаха сватби.

Междувременно се сетих, че моя приятелка се върна тези дни от Чифлик. Каза, че са били в х-л или къща за гости " Дива". Май спомена, че е имало басейн и храната е била вкусна. Тя също е с отлични впечатления от мястото.
Спирам, че вече досадих. Весело изкарване където и да сте! Simple Smile
Виж целия пост
# 5
http://www.arthotel.bg/bg/za-kaza-art
Хотелът е близо до Троянския манастир.Ние бяхме за 5 дни и останахме доволни.
Виж целия пост
# 6
 Hug Hug Hug МНОГО МНОГО Благодаря Simple Smile
Виж целия пост
# 7
Бих бягала през глава от "Чифлика палас" /или както там му е името, постоянно го променят/ ако още се стопанисва от Пиреос банк.
Виж целия пост
# 8
Ние юли месец бяхме в този регион, препоръки за хотел не мога да дам, защото спяхме в Рибарица, но искам да препоръчам Природонаучния музей в Черни Осъм, съчетава се идеално с Троянският манастир и ще е интересно за децата.
А пък с Крушунските водопади, можете да съчетаете Деветашката пещера  Peace
Виж целия пост
# 9
Конкретно за Чифлика мога да дам добри отзиви за хотел Дива и хотел Балкан,двата са един до друг,имат минерални басейни с топла вода,в Балкан имаше и люлки и пързалки,имат ресторанти с хубава храна.На мен ми хареса хотелската част и на самия Троянски манастир, но там си е за почивка-няма басейни,люлки,а и къде да ядеш вътре.На Каза арт само храната им пробвахме,беше хубава.Отделно ходихме няколко пъти в едно ресторантче "Хитър Петър" в с.Бели Осъм до самата река,кухнята им беше доста добра,обстановката също много ни допадна,то и затова ходихме повече от един път.
Виж целия пост
# 10
И аз съм с две ръце за Дива! Страхотно местенце, без забележки! А аз съм супер критична.  Laughing
Сега за 22-25 септември доста мислех да резервирам за там, но желанието да видим морето още веднъж тази година, надделя.
Виж целия пост
# 11
Най-добрия хотел в Чифлика е "Фея",осталите са вече амортизирани и зле поддържани...
Виж целия пост
# 12
Аз преди няколко дни се върнах от "Дива", вече 3 години ходим, основно заради минералния басейн и невероятната природа. Вярно, има какво да се желае, но е чисто и храната беше вкусна.
Била съм и в Шато Монтан, преди 3 год. Много ни хареса, но си е градски тип хотел, водата в басейна е студена. Иначе стаите бяха без забележки.
Виж целия пост
# 13
Наскоро бяхме отседнали в Балкан - голяма грешка, няма да повторим! Мръсно, миризливо, изключително нелюбезен персонал! По отношение на басейна - хигиената е доста съмнителна.
Природата в региона е красива, има какво да се види.
За храната - Хитър Петър е мястото, много, много вкусна храна, а и персонала е страхотен!
Виж целия пост
# 14
 Peace С две ръце за Хитър Петър.На мен в Балкан ми харесва,на задължително на втория етаж,иначе не отивам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия