Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Лятото полека отминава, Декемврийска мама все по-нетърпелива става - Тема 6

  • 48 311
  • 713
# 705
На мен пък всичко ми е интересно да чета и нищо не ми пречи. Тук влизам да се разнообразя, не само да чета за бременността. И нищо не ме обижда и засяга особено, все пак е онлайн  пространство и всеки си пише каквото иска. Нямам намерение да се мъча да спазвам правила  Crazy и да внимавам какво съм написала,д а не би да не е по темата. Отсега да си кажа.
Виж целия пост
# 706
Бианка, и аз съм на същото мнение като теб! Даже темата за грим, токчета и т.н. си я смятам за съвсем уместна - жената трябва да се чувства красива и по време на бременността. Освен това пишем тук доста месеци и е напълно нормално някой да пише и нещо от останалите аспекти на живота си.

Бобка, аз бях писала за кръвно, както и Askata и Paula. Тъкмо се връщам от преглед при кардиолог и говорихме за това. Напоследък кръвното ми е около 120/85-90. От няколко дни взимам едно лекарство за високо кръвно, днес ми увеличи дозата. Каза, че трябва да го взимам до края на бременността и да следя постоянно кръвното. Ако вдигна от 140/100 нагоре да отида до бърза помощ за преглед въпреки че вероятно всичко ще е наред. Рискът при високо кръвно е отлепяне на плацентата и кръвоизлив. Питах какво се прави в този случай и той каза - раждане, предполагам спешно секцио. Това е. За другите неща - аз преди няколко дни имах ужасен сърбеж по корема и целия ден мазах крем. За щастие мина и сега ме посърбява от време на време. Подуване на пръстите отскоро и аз имам, халката едва я надявам, а преди ми беше леко широка. Минах и на 1/2 номер по-големи обувки. Нямам търпение да се отърва от тия излишни течности и пак да си стана каквато бях.

Да си кажа мнението по другия "проблем", който според мен не съществува. А именно - защо когато някой спре да пише не се пита постоянно за него. Ами лично аз забелязвам, когато някоя мама се позагуби, но не питам другите какво се случва, защото от една страна те едва ли знаят, от друга - най-често причината е липса на време или желание за писане. Не си представям някакви драматични сценарии. Пък относно това, че някои не били "чути" - аз винаги отговарям на зададен въпрос ако имам мнение или знам нещо, ако не - просто си мълча и смятам, че е съвсем правилно. Ето както последно се обсъждаха тромбофилията или очни проблеми - ами това са неща, които не са ми се случвали, незнам нищо и затова си мълча.
Виж целия пост
# 707
Mama_ves, ще раждам в Пазарджик-МК"Здраве"(да не прозвучи като платена реклама)😁😁
Гласувам и аз за предложението за заглавие на новата тема на Тони78.
Виж целия пост
# 708
Netiquette - network etiquette... или как да се държим в Интернет
Виж целия пост
# 709
На мен всички предложения за име на новата тема ми харесват! Simple Smile
Виж целия пост
# 710
Тука голяма чистка на постове е имало  Mr. Green
 И аз съм за заглавието на Тони  Sunglasses
Виж целия пост
# 711
и на мен ми хареса заглавието на Тони, остава доброволец да направи нова тема
Виж целия пост
# 712
Освободих ви достатъчно място за изява, щом заради мен някой не можел да се изкаже или заради дългите ми писания не може да си намери личните коментари.

Благодаря ви за всичката полезна информация, която получих тук, наистина ми беше от полза. Извинявам се, че съм ви досадила толкова много, а забележките ги получих, след като спрях да влизам всеки ден и пишех през няколко дни.
 
Бъдете щастливи и лека бременност на всички. Пожелавам ви успешна бременност, а декември живи и здрави дечица.
Виж целия пост
# 713
Новата тема:
Още мъничко остана, скоро ще съм ДЕКЕМВРИЙСКИ МАМА - Тема 7
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия