Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Моля за мнения за ПГИ"Проф.Иван Богоров"- Варна

  • 4 257
  • 4
Здравейте, мами,
обмисляме да преместим сина ни от Варненска Търговска гимназия в ПГИ "Проф.Иван Богоров" - Варна, тъй като не сме доволни от политиката на ръководство и нивото на учителския състав във Варненска Търговска гимназия. Моля да ни помогнете с мения за ПГИ "Проф.Иван Богоров". Какво е нивото на преподаване, реда в училище, база и т.н. Благодаря ви предварително!
Виж целия пост
# 1
Здравейте!
Включвам се малко късно,но може да бъде полезно за други.Имам приятели и роднини и в двете гимназии и мога да ви кажа че ВТГ е в пъти по-добра от ПГИ!ПГИ не подготвя на добро ниво учениците,за реда не мога нищо да кажа едни са доволни други не,всеки е различен,базата и на двете училища е добра.
Виж целия пост
# 2
Виждала съм училището отвътре и категорично не би било нито здравословно, нито разумно нечие дете да учи в тази дупка.
Виж целия пост
# 3
Кажете кое не ви допада във ВТГ? И аз имам известен поглед, но не ми се ще публично да описвам подробности. Да подчертая само, че негативното ми мнение е само върху определени учители, не много. Иначе е добро училището, според мен.
Виж целия пост
# 4
Малката булка, кое училище имаш предвид? ВТГ или ПГИ?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия