Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

МултиСпорт карта?

  • 196 051
  • 801
# 45
Нашата фирма е малка - 10 човека, няма млади спортуващи хора и не става. Отделно имам приятели в 2 банки и в Петрол, но и там не ги предлагат.

Ако някой има възможност да вземе такава карта, а не му трябва съм склонен да си предплатя, колкото струва за няколко месеца + малко отгоре за услугата, за сме сигурни, че няма измама.

Контакти на лично да обсъдим детайлите. Simple Smile
Виж целия пост
# 46
Като служител заявиш че искаш, после всеки месец ли я плащаш и получаваш или може да решваш месец за месец?
Виж целия пост
# 47
Всеки месец я плащаш,като решиш, че не ти трябва може да се откажеш.Автоматично ти спират парите от картата
Виж целия пост
# 48
Като служител заявиш че искаш, после всеки месец ли я плащаш и получаваш или може да решваш месец за месец?
Здравей, плаща се всеки месец до определено число. Ако искаш - не плащаш Simple Smile
Виж целия пост
# 49
Мерси.
А като не плащам 1-2   месеца, после може ли пак да поискам?
Виж целия пост
# 50
Да, няма проблеми. Картите се плащат, само когато ще се използват.
Виж целия пост
# 51
Благодаря.
38 лв. доплащане е доста, нали? И то за голяма компания.
Виж целия пост
# 52
Здравей, всъщност не е. Картата струва 50 лв. Моя мъж ги взима от фирмата в която работи, а тя е много голяма, той плаща 38 лв за себе си, а за мен 48.
Виж целия пост
# 53
Ами сравнявам с познати, за които е 29 лв. и затова ми се струва скъпа.
Мерси за споделената информация.
Виж целия пост
# 54
Ами да, фирмата поема различна част. Някои фирми не поемат никаква част, дори тогава привилегията е да имаш такава карта, защото тя не може да се намери навсякъде.
Виж целия пост
# 55
Здравейте Simple Smile И аз съм тук с молба за Мултиспорт карта.
Търся си човек който работи в фирма, където предоставят карта мултиспорт и за придружители и който не желае да я използва.Може да се разберем да си предплатя колкото струва за няколко месеца + малко отгоре за услугата,за да няма измама Simple Smile

Контакти на лично моля.
Виж целия пост
# 56
Момичета, ще разпитам и ако някой се съгласи ще ви пиша.
Виж целия пост
# 57
Имайте предвид, че титулярът може да спре картата по всяко време, така че с колко можете да го измамите... най-много с 1 месец неплатен, а никой няма интерес да го прави, нали? По принцип, за да се навие по-лесно непознат човек да ви направи услуга с тази карта, аз бих предложила нещо. Има фирми, които осигуряват безплатни карти на служителите си. Ако някой не я ползва, то нека я преотстъпи за скромна сума от 50 лева например на човек, който има интерес - така и двете страни ще са доволни. Във фитнесите до сега не са ми искали ЛК, за да сверят с името, написано на картата мултиспорт.
Виж целия пост
# 58
Здравейте, картата няма как да се преотстъпи, защото е поименна. Може просто да се вземе на друго име и в този случай естествено няма да е безплатна Simple Smile
Виж целия пост
# 59
Картата е поименна и искат лична карта навсякъде.

Моята оферта е следната: давам 50 лв. за услугата и всеки месец си плащам абонамента. Човекът, който се навие няма да е прецакан по никакъв начин, защото той винаги може да ми спре картата. Риска си е мой, но разчитам на коректност. Моля някой, на който не му трябва или може да извади втора карта да се свърже с мен.

Благодаря !
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия