Бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 92 363
  • 751
# 645
Галче, благодаря  Hug Намерих в друг сайт, че е 240 гр. и ми се видя много, затова реших да попитам и тук.
Виж целия пост
# 646
Галче, благодаря  Hug Намерих в друг сайт, че е 240 гр. и ми се видя много, затова реших да попитам и тук.

Какво точно въведе в калкулатора 1 чаша или 200 мл?
Виж целия пост
# 647
Кой питаше за сърмите, правя ги по тази рецепта, като добавям златна стафида и малко повече лимон.  Peace

Скрит текст:
Виж целия пост
# 648
Спешен въпрос: Правя сладкиш по тази рецепта - http://lussisworldofartcraft.blogspot.bg/2014/03/condensed-milk-cake.html?m=1.
В бързината сложих повече брашно. Сега какво да правя?
Нямам допълнително кондензирано мляко. Какво да добавя и колко? Брашното е почти два пъти повече.  Crazy
Виж целия пост
# 649
Спешен въпрос: Правя сладкиш по тази рецепта - http://lussisworldofartcraft.blogspot.bg/2014/03/condensed-milk-cake.html?m=1.
В бързината сложих повече брашно. Сега какво да правя?
Нямам допълнително кондензирано мляко. Какво да добавя и колко? Брашното е почти два пъти повече.  Crazy
Аз бих опитала с още едно яйце и захар на вкус. Ако тестото е все още твърде гъсто + малко мляко
Виж целия пост
# 650
Моля, дайте хубава и изпитана рецепта за гюзлеме  Hug
Виж целия пост
# 651
Да ви благодаря, направих карфиол на фурна,коментиран тук. Страхотно стана
Виж целия пост
# 652
Пак с моите баничарски въпроси  Wink Може ли да се направи баница с брънза?
Виж целия пост
# 653
Пак с моите баничарски въпроси  Wink Може ли да се направи баница с брънза?


Зависи какво разбирате под брънза?
Виж целия пост
# 654
Пак с моите баничарски въпроси  Wink Може ли да се направи баница с брънза?


Зависи какво разбирате под брънза?

За родопската брънза явно става въпрос или поне аз друга не съм чувала. Руската брынза я изключвам. Peace
Виж целия пост
# 655
Кой питаше за сърмите, правя ги по тази рецепта, като добавям златна стафида и малко повече лимон.  Peace

Скрит текст:
Аз бях, благодаря, ще ги пробвам. И аз направих печения карфиол, много добра рецепта.
Виж целия пост
# 656
Пак с моите баничарски въпроси  Wink Може ли да се направи баница с брънза?


Зависи какво разбирате под брънза?

За родопската брънза явно става въпрос или поне аз друга не съм чувала. Руската брынза я изключвам. Peace
Да,родопска брънза,купена.Доста ми е солена,а няма как да я обезсоля. Иска ми се да я вложа в нещо,мислих за баница,но брънзата е с кашкавал,не знам дали ще се получи ...Ако я разбия с кисело мляко,малко чесън и копър дали ще е вкусно?
Виж целия пост
# 657
Моля, дайте хубава и изпитана рецепта за гюзлеме  Hug

заповядай, гюзлеми http://pep-4o.blogspot.bg/2013/06/blog-post.html
Виж целия пост
# 658
Моля, дайте хубава и изпитана рецепта за гюзлеме  Hug

http://ipeychev9.blogspot.bg/2014/02/blog-post_13.html

Скрит текст:
Виж целия пост
# 659
Здравейте! Имам едно авокадо, което е готово за ядене и се чудя дали ако го направя на пюре плюс лимонов сок и сол, мога да го съхранявам в хладилник в бурканче с винтова капачка и колко време?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия