Какво да направим с останалите яйца?

  • 71 472
  • 224
# 90
Аз намачквам с вилица яйцата и ги обърквам с натрошено сирене,малко кисело мляко и копър.Който иска добавя чесънче...много вкусно е става за салатка за пълнежи а и за мазване върху филийка..  Simple Smile

И аз го правя така, но без сирене  Peace
Виж целия пост
# 91
Аз намачквам с вилица яйцата и ги обърквам с натрошено сирене,малко кисело мляко и копър.Който иска добавя чесънче...много вкусно е става за салатка за пълнежи а и за мазване върху филийка..  Simple Smile
а пък колко ракия се изпива с нея......... Joy
Виж целия пост
# 92
Аз намачквам с вилица яйцата и ги обърквам с натрошено сирене,малко кисело мляко и копър.Който иска добавя чесънче...много вкусно е става за салатка за пълнежи а и за мазване върху филийка..  Simple Smile
а пък колко ракия се изпива с нея......... Joy

това най вече  bowuu може направо от дамаджаната  Joy hahaha Joy
Виж целия пост
# 93
Тази салата ихтиандър ще си я направя задължително!
Виж целия пост
# 94
Аз правя една салатка от картофи, ролца от раци, царевица, варените яйца и майонеза.Много  вкусно става! Peace
Виж целия пост
# 95
яйца, кисели краставички, кисело мляко, майонеза, сол. всичко е на око. омешвам и хапвам  Grinning върви и с черен пипер да се поръси


Това ми харесва - още утре ще се изява като  cook Благодаря   bouquet
Виж целия пост
# 96
Запичам нарязаните яйца с кашкавал на грила на микровълновата.
непремено ще пробвам, страхотна идея

Аз правя тази яйчена салата:
яйцата се нарязват на 4
приготвя се сос от майонеза или квасена сметана по избор + чесън и лук на прах, черен пипер, горчица на вкус. Заливам яйцата със соса и добавям каперси, а ако нямам ги заменям с кисели краставички, нарязани на дребно. Може да добавите и кашкавал, нарязан на кубчета или настърган.
Виж целия пост
# 97
Аз правя така;- нарязвам ги на по едро ,зелен лук ,олио,сол,оцет много хубава става Peace
Виж целия пост
# 98
Аз правя така;- нарязвам ги на по едро ,зелен лук ,олио,сол,оцет много хубава става Peace

Това е и моята салата, обожавам я !
Виж целия пост
# 99
Аз правя така;- нарязвам ги на по едро ,зелен лук ,олио,сол,оцет много хубава става Peace

Това е и моята салата, обожавам я !
И МОЯТА  Hug
Ето едно предложение и от мен

Пълнени яйца


Това изглежда страхотно.Непремено ще се пробва.  bouquet
Виж целия пост
# 100
Най - често ги оползотворяваме на салатка....

Яйцата се настъргват,добавя се зелен лук на вкус,сол,майонеза+заквасена сметана,черен млян пипер.Обърква се и се консумира с ракийка или водка..........   bouquet
Виж целия пост
# 101
яйчен пастет-яйца,маргарин,сирене,сол.Омесва се на пастет-може за гарнитура,но повече за мезе
Виж целия пост
# 102
яйчен пастет-яйца,маргарин,сирене,сол.Омесва се на пастет-може за гарнитура,но повече за мезе

Сиренето обезсолено ли и колко маргарин  Simple Smile
Виж целия пост
# 103
На лютика - 2-3 сварени картофа, според размера, намачкани или настъргани; за това време от годината замразени или консервирани печени червени чушки, през лятото - прясно опечени, ситно накълцани или още по-добре счукани в хаване, към 500-750 гр, според колкото ги обичате; 3-4 намачкани или настъргани сварени яйца; 200-300 гр ситно натрошено сирене, за тези на диета - извара и една голяма кофичка заквасена сметана, въпреки че отива по-малко, може и с цедено мляко; сол,чесън, магданоз, оцет, зехтин на вкус, аз му ръсвам и малко черен пипер. Цялата галимация може да се метне и в блендер и се получава едно чудооо- мезе за ракийка , върху препечена филийка , пълнеж за нещо си, изобщо - както ви се иска. Може да си променяте пропорциите по вкус, както и да го правите по-гъсто или по-рядичко.По врачонско си знаят да си хапват с табайет  Wink
Виж целия пост
# 104
На лютика - 2-3 сварени картофа, според размера, намачкани или настъргани; за това време от годината замразени или консервирани печени червени чушки, през лятото - прясно опечени, ситно накълцани или още по-добре счукани в хаване, към 500-750 гр, според колкото ги обичате; 3-4 намачкани или настъргани сварени яйца; 200-300 гр ситно натрошено сирене, за тези на диета - извара и една голяма кофичка заквасена сметана, въпреки че отива по-малко, може и с цедено мляко; сол,чесън, магданоз, оцет, зехтин на вкус, аз му ръсвам и малко черен пипер. Цялата галимация може да се метне и в блендер и се получава едно чудооо- мезе за ракийка , върху препечена филийка , пълнеж за нещо си, изобщо - както ви се иска. Може да си променяте пропорциите по вкус, както и да го правите по-гъсто или по-рядичко.По врачонско си знаят да си хапват с табайет  Wink

Ухаааа страхотна рецепта   bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия