Коледа 2016 -1 тема

  • 167 615
  • 761
# 45
Здравейте  Hug  обожаваммм щолен и се замислям дали да се опитам да си го приготвя сама. Не знам нито рецепта, нито какви продукти трябва точно да си взема. И основния въпрос, заслужава ли си да си "играя" да го направя, или да си взема готов от магазина.

Домашният и купеният щолен имат само едно общо нещо - името.
Правя щолен по рецепта на Джемма и става много, много вкусен.
Виж целия пост
# 46
Здравейте, дами,

с най-голямо удоволствие се настанявам в тази уютна и вкусна тема.

Имам два въпроса:
- кой десерт е по-вкусен - АКК или щолена? Въпрос на вкус, разбира се, но все пак?
- искам да направя маслени бисквити с фондан и отгоре принт декорация с коледни мотиви. Някъде в София, Студентски град, Младост продава ли се такава принт декорация?

Благодаря предварително.
Виж целия пост
# 47
Здравейте!
Това ще е любимата ми тема в следващите два месеца.
Може ли линк към рецептата за меденките на Джема.
Виж целия пост
# 48
elisa.s, на първа страница има линкове за всичко, а там където пише "Коледни сладки , сладкиши,кейкове, торти и десерти", пост на Наталина, пише"Скрит текс; покажи" - е натискаш "Покажи" и се показват много рецепти. Всички рецепти и полезни съвети се събират там- в началото на всяка тема. Дори новите рецепти от тази тема ще бъдат добавени веднага при пускане на новата тема. Дано съм била полезна.
Виж целия пост
# 49
Благодаря за темата, нека да е успешна коледната подготовка на всички! Hug
АКК или щолен? Правила съм и двата сладкиша, сякаш щолена ни допадна повече. Peace
Всяка минута, отделена за направата на какъвто и да е домашен сладкиш, си заслужава и не е загуба на време. Peace
Виж целия пост
# 50
Здравейте, момичета!

Реших и аз да се включа, макар и да съм нова тук. През последните няколко години винаги експериментираме и реших да споделя с вас някои от коледните ни рецепти.

Надявам се да ви харесат! Simple Smile

Ванилови сладки



Коледен плодов хляб



Слепени сладки Джинджърбред мен



Имам и още много други рецепти, ако тези ви харесват, ще споделя и другите Simple Smile
Виж целия пост
# 51
Здравейте, дами,

с най-голямо удоволствие се настанявам в тази уютна и вкусна тема.

Имам два въпроса:
- кой десерт е по-вкусен - АКК или щолена? Въпрос на вкус, разбира се, но все пак?
- искам да направя маслени бисквити с фондан и отгоре принт декорация с коледни мотиви. Някъде в София, Студентски град, Младост продава ли се такава принт декорация?

Благодаря предварително.

Привет,

Вече няколко години подред поръчвам от тук фондан и разни коледни поръски :

http://www.sladkarski-materiali.com/%D0%B7%D0%B0%D1%85%D0%B0%D1% … 0%B8-browse-8.htm

Много съм доволна, малки разфасовки, евтино и ти го доставят на крака Simple Smile

Виж целия пост
# 52
Показвам и аз някои неща от минали години:

Виенски коледни сладки с орехи



Тарт с кестеново-шоколадова плънка



Шоколадови кексчета с червено цвекло



Бананов хляб със захаросан джинджифил



Виж целия пост
# 53
Ауууу, момичета, така ме размечтахте!
Рано сутрин в неделя, още не съм отворила очите и нямам търпение да ви прочета  Heart Eyes
Тази година имам амбицията да се пробвам да направя щолен...сладките са ни задължителни, но пък досега не съм ги правила с украса и се чувствам леко засрамена.  Embarassed Embarassed Embarassed
Записвам си да ви чета и щом се върна в в България за Коледа запретвам ръкави!  Crazy Hug
Виж целия пост
# 54
Всяка година чета темата и благородно завиждам на красивите неща, които правите. Обикновено правя меденки, линцер сладки и напукани сладки. Не умея да украсявам с фондан или роял айсинг, а преди няколко години беше голяма мъка докато направя медена къщичка. Май ще заложа на познатото и това, което умея. Няколко поредни години правих щолен, миналата не и се чудя дали да направя пак щолен или АКК, който никога не съм правила. Някакви идеи къде може да се съхранява АКК освен в метална кутия, защото нямам  newsm78
Виж целия пост
# 55




Виж целия пост
# 56
Всяка година чета темата и благородно завиждам на красивите неща, които правите. Обикновено правя меденки, линцер сладки и напукани сладки. Не умея да украсявам с фондан или роял айсинг, а преди няколко години беше голяма мъка докато направя медена къщичка. Май ще заложа на познатото и това, което умея. Няколко поредни години правих щолен, миналата не и се чудя дали да направя пак щолен или АКК, който никога не съм правила. Някакви идеи къде може да се съхранява АКК освен в метална кутия, защото нямам  newsm78

С фондана се работи лесно, стига да имаш нерви и време Simple Smile
Аз ползвам готов и стават големи красоти Simple Smile



Виж целия пост
# 57
Здравейте Simple Smile
Тази година за първи път мисля да направя щолен.
С удоволствие ще ви чета bouquet
Виж целия пост
# 58
 chef bouquet
Виж целия пост
# 59
Записвам се с удоволствие да събирам идеи и рецепти от вас  Hug
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия