Искам да кажа ... (99)_05.12-11.12.

  • 50 410
  • 742
# 735
Първите месеци всичко беше наред, малко по малко взе да налага неговия стил на готвене, аз не съм в кухнята и нямам наблюдение кое как приготвят, преди месец започнаха по сериозни оплаквания и поговорих с другите готвачи, те ми казаха за фритюрника, че всичко пече в конвектомата,да речем както е редно за някои неща на тиган или скара. Бута там да става бързо и лесно, пък дали е вкусно кво му дреме.
Аз до този уикенд деликатно му намеквах, защото се страхувах че ще си тръгне преди празниците, но след последните оплаквания няма какво да чакам.

Тарти, аз не мога физически да стоя в кухнята да ги гледам какво правят , с друго се занимавам, да докарам хората, с групи и т.н. Този уж щеше да свали една тежест от плещите ми, а то какво стана- по- лошо.

Светълчо, ще вземе да ни благне кухнята на баба и да не те пуснем да си ходиш:) Нашата баба не готви, на всичките ядове и тя ни прави фасони.
Виж целия пост
# 736
Сложих кашкавал, моцарела, грана падано и краве сирене. Ама нещо малко като чорбичка стана. Сега отивам на спорт и ММ ме бъзика на връщане да мина да взема КФС  Laughing

Титина Таван на кой шеф беше?
Виж целия пост
# 737
Нямам идея на кого е, но по начинът, по който са структурирани нещата, ще да е на някого, който има опит навън или е пообиколил доста заведения навън.
Виж целия пост
# 738
Светалчо, плейтването е аранжирането на чинията  Peace

Вие се редувайте да готвите при Жаки, а аз ще го играя ОТК.
Ще опитвам, ще давам мнение и ще следя как плейтвате  hahaha  Mr. Green
Мноуу ме бива  Crazy
Виж целия пост
# 739
Марипоса, сместа ми не е гъста, ама и чорбичка баш не е. Може да увеличиш малко галетата или да добавиш брашно.

Благодаря, дами!

Виж целия пост
# 740
Ооооо, не! Мина ми бегла мисъл, че може да е нещо от plate, но веднага я изгоних, видя ми се прекалено буквално.
Руми, ми както се вижда, и ОТК има нужда. Joy

Преди години, на морето, сядаме с едни приятели в някакъв суперски  ресторант, много лъскав и джиджан и аз си поръчвам порция калкан, защото много обичам, а в къщи няма как да ям, след като съм единственият любител. (Калканът, за да е хубав трябва да е най-малко 3 кг, а най-добре 5. По 30 лв. килото, прави 90 или 150 лв. От една страна яка борба да го транжираш, от друга дава много фира, а от трета - доста скъпичко удоволствие за сам човек.) Донасят ми порцията, опитвам се да си отрежа парче, а ножът скръц-скръц- все едно, че режа стъкло. Наведох се да разгледам какво точно ще ям, а то рибата с леда още - бухната във фритюрника, но понеже парчето дебело, изпържило се брашното, а вътре ледът си стои.

Сбъдваща, много благодаря!
Заслужаваше си изпросването - страхотно слънчице е детето! Дано да й е светъл пътят!
Виж целия пост
# 741
Аз пък ставам за консуматор - ни ще готвя, ни ще го играя ОТК.
Виж целия пост
# 742
НОВА ТЕМА
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия