Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Раждане в АГ болница „Свети Лазар”

  • 77 736
  • 748
Здравейте, предстои ми раждане и за сега съм се спряла на Свети Лазар. Харесва ми това, че там препоръчват нормалния начин, но в същото време разполагат с модерна апаратура, което си е застраховка, ако не дай си Боже нещо се случи. Днес се впечатлих и от тази информация:
https://web.facebook.com/SvetiLazarHospitalBulgaria/posts/696978457130358

Другата седмица ще ни е първата консултация и ако има жени, които са запознати как протича раждането, видях, че предлагат и водно раждане, ще ми бъде много полезно.  Hug
Виж целия пост
# 1
Ами, братовчедка ми роди януари там, а най-добрата ми приятелка роди ноември месец малка принцеса. Имахме възможност още същият ден да ги видим, което не знам дали го има в други болници. Бяха в самостоятелна стая с бебка, таткото  си спеше при тях. Обстановката е разкошна, направо като в пет звезден хотел. За тях най-важното беше, че болницата е много добре оборудвана, неонатологията имала някакво специално ниво, много не ги разбирам тези неща, та се реагира на момента ако се случи нещо, недай си Боже. Аз от другата година ще си правя прегледите при д-р Николова. Ти към кой си се насочила?
Виж целия пост
# 2
Здравейте, за раждане още не знам, но аз ходя там при Николова на профилактични прегледи. Болницата е страхотна, до сега няма нещо от което да се оплача. Персонал, внимание, професионално отношение...и както казва Силвър, вътре е много уютно.
Виж целия пост
# 3
Нямам никакво съмнение, че това е болницата в която ще родя детето си. Невероятен екип от професионалисти, които дават всичко от себе си за да сме здрави майки на здрави деца.
 
Виж целия пост
# 4
Здравейте и честита Коледа!
Аз вече бях на преглед и останах с много добри впечатления от д-р Николова. Тя ще ме следи и ако всичко е наред ще родя нормално. Има възможност и за водно раждане, което е още един плюс.
Криси, кога ще раждаш?
Виж целия пост
# 5
Здравей, Чан, живот и здраве чак юли ми е термина. При мен е по-сложно, заченах ин витро и ще видим раждането как ще бъде. Но ако няма проблеми и аз предпочитам естествения начин.
Виж целия пост
# 6
Здравейте и честита 2017 година бъдещи мами!
Желая ви здраве, лека бременност и да има повече детски смях тази година.  Hug

Сладката Чан, винаги ще се притесняваме, заложено ни е, но поне си в сигурни ръце, тя е много отговорен лекар и ако няма медицински предпоставки, държи на нормалното раждане.
Ако се насочиш към водното раждане, да знаеш, че друг екип го води, така че я питай по отрано.
Кога очаквате събитието?

Krisy89, успех и на теб, чухте ли вече сърчицето? 


Виж целия пост
# 7
Привет,и аз се ориентирах към Св.Лазар.Хареса ми това,че се съобразяват с всичко.Наскоро там имаше момиче родило нормално след две операции.Това ми е мечта и ако някой доктор каже,че е възможно съм готова.Не знам кой доктор да се ориентирам,ще ви чета.
Виж целия пост
# 8
Здравейте,
*s.i.l.v.e.r* , да чухме тоновете,  трябва в петък да съм пак на преглед, но ако е тала студено ще го отложа.

Мари, какъв е проблема при теб?
За доктор аз съм пристрастна,  заченах при д-р Лачев, но се замислям за проследяването дали да не се обърна към д-р Николова.
Виж целия пост
# 9
Криси,седалищни бебета,но последното беше нормално прилежание.Иначе друг проблем няма.Много хвалят Николова,замислям се и аз!Свижданията неограничени ли са?От болницата ми казаха,да отида да разгледам обстановката за да се ориентирам в избора.Престоят колко в там?Ден преди секцио ли се пистъпва или може на денят?
Виж целия пост
# 10
Здравейте и да ни честита Новата година!
Дано да е плодородна и пълна със звънък детски смях.

Мари, ако правилно съм разбрала, чакаш трето дете. Това, че едното е било седалищно не означава, че ще се случи при друга бременност. То както знаеш, една с една не си приличат. В кой месец си, накрая се вижда дали плода се е разположил правилно. За престоя зависи, как ще раждаш, как ще протече самото раждане, какво е състоянието на родилката и бебето след раждането. Аз ще си запазя 3 дни, но знае ли човек. И ние се чудим каква стая да изберем, иначе няма ограничение за посещениея на членове на семейството и близки приятели. Зависи от вас кой ще допуснете.

Силвър, терминът ми е юли, още съм в началото. За водното  го обмисляме като вариант, още не сме решили.
Виж целия пост
# 11
Чан,благодаря,за началото на юли съм,но върви по-напред и  ай-вероятно края на юни.Чакаме 4то момиченце.Дано всичко е наред,и при мен има доста време.
Виж целия пост
# 12
Браво Мари, четвърто дете!  Hug
Извинявам се предварително за въпроса, има ли близнаци между другите ви деца?

Чан, много ми хареса пожеланието ти, присъединявам се към него.

*s.i.l.v.e.r*, при водното раждане не може ли да си избереш екип?
Виж целия пост
# 13
Криси,щеше да има,но едното почина през мин.бременност в пети месец от бременността ми.
Виж целия пост
# 14
Мари, много съжалявам, разбирам защо си толкова притеснена.  Hug
Поздравявам те, повечето раждат по едно, максимум две. Аз лично нямам дори познати с четири деца.
Стискам палци да нямаш никакви проблеми!  Praynig
Кога ти е първата консултация?
 
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия