Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Как се решихте да осиновите дете?

  • 33 505
  • 36
# 30
Здравейте и от мен !
Аз също като авторката на постта се колебая дали да си осиновя дете .  За това и си позволоих да се влключа. Но причината е, че ме притеснява  факта ,че няма на кого да разчитам  на роднини близки и т.н. и не съм убедена,че ще мога да се справя финансово. Още съм във фаза решение.
На 40 съм  нямам партньор, /ка имам хормонални проблеми повече от 2 години. И това ми пречиза правене за опити за инсеминации и така..  Но в същото време желая много да имам дете.
Но си мисля относно изказванията  първо мъж ,семейство....та, ако след време  си намери партньор и с дете и без дете ще я вземе стига мъжът до нея да я обича.
Напълно подкрепям мнението на vanibo.
Виж целия пост
# 31
Мари, доколкото знам самотни жени могат да кандидатстват пред Фонда за асистирана репродукция за финансиране на 4 инвитро процедури. Проучи този въпрос и не губи време, защото пределната възраст е 43 години. Не пишеш какви са твоите хормонални проблеми, но ако не си с диагноза, която Фондът не финансира, можеш да кандидатстваш и да направиш 4 инвитро процедури с донорска сперма. Очевидно в твоя случай инсеминацията няма да помогне, но пък затова са инвитро процедурите.
Желая ти успех!
Виж целия пост
# 32
Мари, ако нямате близки и роднини на които да разчитате е доста трудно да се грижите за дете. Независимо дали е ваше или ще се решите на осиновяване.  Незнам какъв съвет да ви дам, но ако поне имате партньор ще е малко по-лесно.
Ние сме семейство и пак без помощ ни е трудно. Но се борим ...
Виж целия пост
# 33
Благодаря за инфото  Nataka ще се поинтересувам за този фонд ,въпреки че нямам определена диагноза един доктор казва ранен климакс друг ,че проблема ми е от восикия пролактин ,  вече една година пия лекарства за висок прплактин и
успоредно с това и за щитовидната жлеза ,имаше ефект до определен период ,но сега пак нещата са хаос ,(въпреки че не съм спирала медикаментите.)луда работа. Благодаря 😊
Виж целия пост
# 34
Благодаря и на Пипи Мипи😊. Трудно е знам като се има впредвид ,че финансите са само една част на нещата. Но пък от друга страна времето си минава.
Виж целия пост
# 35
Мари, ако е ранен климакс, не губи повече никакво време. Изследвала ли си ФСХ и Антимюлеров хормон? Те, особено последният е показател за състоянието на яйчниковия ти резерв.
Виж целия пост
# 36
Изследван е ,работата е там ,че не могат да ми кажат със сигурност. Един едно ,друг друго. Сега пак по доктори.😕
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия