Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ноемврийче къщата подрежда, а мама честичко след него се навежда (тема 5)

  • 44 996
  • 273
# 270
Мерси, момичета!

Амая, нямаме признаци за щастие. На профилактичния преглед на нефролог откриха проблема и оттогава го проследяваме.

Ронка, честита бременност! Нека е лека и с успешен финал!
Каката определено ревнува,  но много обича бебето. Целува го, прегръща го и го гали. Изобщо има страхотен интерес. Понякога посяга да удари обаче. Много трябва да се внимава, защото може всякаква беля да направи.
Иначе каката спи на едно легло , прилепена до нашата спалня. Не мисля, че е готова да се отдели. Бебето си е в легълцето в нашата стая също.
Виж целия пост
# 271
Привет, момичета!
Честито на мамите с бебоци номер 2! Да са ви много здравички и късметлии!
Отдавна не съм писала и няма никаква активност.
Как сте как са наборчетата?
Гого в момента е ваканция от детската. Прави ми бойкот не иска да спи следобед. Става късно сутрин, вечер до 10 ляга, но ми е много трудно в тази жега по цял ден да се занимаваме и играем.
Иначе в детската градина много слуша, първи заспива, последен става, не яде много, но не остава и гладен.
Сега му правим отделна стая. Много голямо желание има да спи сам, избира си всичко той пердета, килими, много е интересен. Аз се притеснявам още честно казано, но постоянно иска да го оставям сам да заспива и решихме, че явно наистина е време да го отделим.
А ако това се случи лесно, определено ще помислим с баща му за бебе номер 2. Много искам, но не знам дали ще се справя. Много е привързан към мен и ще има яко ревност, но пък не искам да е егоист и разлигавено дете.
Виж целия пост
# 272
Привет и от мен. Бебе номер 2 вече е на линия, дори стана на месец. До края на лятото все има някой с мен и още не сме оставали за повече от няколко часа само ние трите. Ходи и целува бебка,  но определено има ревност. На моменти става доста груба, мен ме игнорира и не иска нито да играя с нея, нито да я гушкам.  Това през деня, нощно време е друга история. Спеше в нейна стая, сега спи при нас и се буди по- често и от бебето. През нощта или рано сутрин, ако ме види да я кърмя и изпада в истерия. Спи гушната в мен и с мен на моята възглавница. Говоря и всеки ден как бебето папка и после пак нея си я гушкам, ефект няма кой знае какъв. През деня е залепена за баба си и дядо си, те поне са при нас за малко, обръщат и страшно много внимание и на нея и е интересно с тях. Иначе малката сега я мъчат колики и за капак и тя пищи с часове.
Виж целия пост
# 273
Честито бебе, Ронка!
И при нас има ревност, но ситуацията е далеч по-добре.

Каката скоро ще тръгва на градина и се притеснявам как ще го възприеме. Три години почти вече си е все с мен. Дано свикне бързо.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия