Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Злокачесвен тумор на гърдата

  • 1 396
  • 3
Здравейте! На 08.09.2016 г. чрез изследвания на 4D ехография ми поставиха диагноза злокачествен тумор с две огнища с размери 1.00 см. и 2.10 см. От 15.09.2016 г. се лекувам чрез билки. Лечението ми с билки протече в рамките на четири месеца. На 02..02. 2017 г. си пуснах изследвания за туморен маркер. Резултатите са с показател 14.1, което според личният ми лекар означава, че няма туморни клетки. С резултатите от изследванията се консултирах с гръден хирург, който ми каза, че е необходимо да се направи биопсия, благодарение на която ще се определи начина ми на лечение, а именно чрез лъчетерапия или химотерапия. Моля за съвет относно добър специалист. Благодаря предварително!

Скрит текст:
ЗДРАВЕЙТЕ! НА 08.09.2016Г. ЧРЕЗ ИЗСЛЕДВАНЕ НА 4D ЕХОГРАФИЯ МИ ПОСТАВИХА ДИАГНОЗА ЗЛОКАЧЕСТВЕН ТУМОР С 2 ОГНИЩА С РАЗМЕРИ 1.99 СМ И 2.10 СМ. ОТ 15.09.2016Г СЕ ЛЕКУВАМ ЧРЕЗ БИЛКИ. ЛЕЧЕНИЕТО МИ С БИЛКИ ПРОТЕЧЕ 4 МЕСЕЦА. НА 02.02.2017Г СИ ПУСНАХ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА ТУМОРЕН МАРКЕР.РЕЗУЛТАТИТЕ СА С ПОКАЗАТЕЛ 14.1,КОЕТО СПОРЕД ЛИЧНИЯТ МИ ЛЕКАР ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЯМАМ ТУМОРНИ КЛЕТКИ. С РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ИЗСЛЕДВАНИЯТА СЕ КОНСУЛТИРАХ С ГРЪДЕН ХИРУРГ,КОЙТО МИ КАЗА,ЧЕ Е НЕОБХОДИМО СЕ НАПРАВИ БИОПСИЯ,БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОЯТО ЩЕ СЕ ОПРЕДЕЛИ НАЧИНА МИ НА ЛЕЧЕНИЕ,А ИМЕННО ЧРЕЗ ЛЪЧЕТЕРАПИЯ ИЛИ ХИМИОТЕРАПИЯ. МОЛЯ ЗА СЪВЕТ ОТНОСНО ДОБЪР СПЕЦИАЛИСТ!!! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

Моля, не използвайте главни букви за целия текст - означават крещене, което е в случая не е нужно.
модератор
Виж целия пост
# 1
Юрий Стоянов ВМА
Виж целия пост
# 2
Д-р Илия Полихронов, Онкологията. Там има и други много добри - д-р Марков и др. Не им помня вече на всички имената. За такъв случай се ходи там, а не в коя да е болница. Там ежедневно и целогодишно са виждали какво ли не и имат много голям опит. Успех!
Моето скромно мнение накратко е, че няма как да се излекуваш само с билки.  Peace
Виж целия пост
# 3
Злокачествен тумор - операция плюс терапиите. Успех и дано го преборите.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия