Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Автосервиз за "женски" коли...

  • 9 274
  • 40
# 30
Няма как да не сменят маслото, то се вижда - обясних как, всеки може да си го провери веднага след излизането от сервиза. От там нататък мнението ти олекна.
Виж целия пост
# 31
Аз съм доволна от официалните сервизи, затова споделих. Работят с оферта за крайна цена, изненади в сметката нямам. Едната кола (градска) е влизала за ремонт (не профилактика) точно веднъж за 10 години и ми струва 520 лева. Другата кола, вече също за толкова години, е влизала за ремонт 2 пъти за по около 2 хил.лева (по-висок клас е). Профилактиката ми излиза на по-ниска цена отколкото в някои от големите сервизи в София (сравнено по цени по запитвания).
Виж целия пост
# 32
Няма как да не сменят маслото, то се вижда - обясних как, всеки може да си го провери веднага след излизането от сервиза. От там нататък мнението ти олекна.

Аз пък ти гарантирам, че има. И то говорим за дилърите на марки като БМВ и Мерцедес. Знаеш ли колко масло съм си купил от работници там?

На един приятел на МЛ-а не само не му бях сменили маслото, не бяха сменили и два тампона(гледахме ги на канал) че и решетката на радиатора не я бяха сложили като хората. После го закарах при моя гаражен майстор и от тогава ходи само при него.

Та всеки си има мнение, но дори и да приемем, че официалните сервизи работят добре(което често не е така) цената им е доста висока за услугата, която предлагат. Защо да плащаш 2лв за нещо, като можеш да платиш 1лв?
Виж целия пост
# 33
официалният сервиз на мерцедес не е само този на силвър стар (или както там се наричат след всичките си промени).
Виж целия пост
# 34
И аз съм на мнението на Ivan_Mihov. Цените на официалните са много по-високи от на другите сервизи. От 30 години съм шофьор и имам доста опит с такива. За смяна на една крушка ми взеха 50 лева в Дженеръс Ауто. Над 500 лв за една уж повредена бобинка. За изчистване на грешка в компютъра и уж някакво прочистване на клапан 96 лева в Булвария Люлин... 40лв им е само диагностиката и то без ддс.
Еле пък ако колата е в гаранция и си длъжен да ходиш при тях.... цифрите са с по 30-40% по-високи.
Това лято им исках оферта за смяна на маслото и всички филтри, казаха ми над 240лв. Платих 170 във фирма Аутоиконом. Дойдоха на място при мен на работата ми, взеха колата, обслужиха я и ми я върнаха на място в 16ч.
Виж целия пост
# 35
За обслужване на моята кола(масла и филтри) в Силвър Стар ми искат 650лв и то като имаха промоция. При моя майстор обслужването със същите материали ми струва 400лв.

Диагностика в Силвър Стар е 130лв. При моя човек 30лв. Аз тези да не съм ги намерил на улицата, че да им ги подарявам за нищо?
Виж целия пост
# 36
И със служебните ни коли е така. Няколко различни марки. Понеже сме принудени заради гаранцията дерат яко. Щото знаят, че после като изтече гаранцията няма да идем при тях.
От друга страна официалните сервизи са "перфектни" за жени. Дамите сме все заети с деца, работа, къщи и пр., не разбираме много, съгласни сме да хвърлим някой и друг лев повече, но да не се занимаваме с такива досадни проблеми. Минала съм по тоя път.
Виж целия пост
# 37
Така е, фирмените сервизи са скъпи, но за нова кола няма мърдане. Обаче да не ти сменят маслото е трудно, защото старото масло е черно, а новото прозрачно. Виж да ти сложат някакво си, а да фактурират скъпо, може.
В Тойота обаче много добре са направили като са сложили стъклени витрини - пиеш си кафенце в салона и гледаш какво ти правят на колата.
Виж целия пост
# 38
Еми ако имаш време да седиш да ги чакаш Simple Smile В мерцедес например работят много бавно, там въобще не се барат.

Аз лично ако ще купувам нова кола ще си взема 3-4 годишна с история, освен ако не съм на финансово ниво 100к лева да са ми джобни. Просто при 3-4 годишната пак можеш да имаш последен модел, а е загубила доста от стойността си и можеш да я подържаш при който си искаш майстор/сервиз.
Виж целия пост
# 39
Те затова дават гаранции по 5 - 7 години Joy
Виж целия пост
# 40
Авторке, намери ли такъв сервиз?
Софиянка ли си?
Каква е колата ти?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия