Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мъж Козирог - 2

  • 46 934
  • 488
Продължение към предната тема. Добре дошли!!! Simple Smile bouquet Hug
Виж целия пост
# 1
Пу съм пръв. Запис  baby_neutral
Виж целия пост
# 2
айде и аз да ви следя. Мъж Козирог имам от 11 години, шефа ми е Козирог вече 15 години и най - страшното, свекърва ми е Козирог............  Mr. Greenщо ли не се гръмна направо да не се мъча  ooooh! ooooh!
Виж целия пост
# 3
Аууууууууууу, нова звезда ли е изгряла на небосвода на форона Heart Eyes

Едни от най-големите селяндури и/или грубияни, които познавам, са именно Козирог, барабар с Овните, за които важи същото с вродения интелект (дет го няма). Mr. Green

 Всъщност съм стара звезда. Simple Smile
Виж целия пост
# 4
 bouquet за темата  Blush
Фаина много ми хареса последния ти коментар  Mr. Green
Оказва се, че новата ми колежка е козирог ... #2gunfire
Виж целия пост
# 5
айде и аз да ви следя. Мъж Козирог имам от 11 години, шефа ми е Козирог вече 15 години и най - страшното, свекърва ми е Козирог............  Mr. Greenщо ли не се гръмна направо да не се мъча  ooooh! ooooh!

Има и по-зле от теб. Баща ми е рак с майка, брат, син и зет козирози; баща, тъща и съпруга телци  Laughing Добре, че и сестра ми е осмокраче, та двамата си преживяват нашите рогати блъсканици сравнително добре. Дупе и гащи.

Не знам до колко интелектът е свързан със зодията.

Баба ми (бог да я прости) - кротка жена, напълно подчинена на дядо ми (телец). Обичаше да чете много.

Чичо ми - козирог до дупка. Трудно завършване на училище, първичен, груб, интересчия. Запозна се с книгите на 40+ и изведнъж започна да се има за страшен капацитет  hahaha

Имам добър приятел козирог - страшно умно момче, перфектен в училище, вече студент в елитен университет, чете само класики. Но пък в личния живот - затворен, срамежлив, трудно се отпуска във връзките.
Виж целия пост
# 6
Интелектът далеч не е свързан само с това кой, какво и откога чете и какви са му научните успехи. Това е една доста сложна тема, която ако се подхване, ще настане голяма драма.

Аз се застъпвам за тезата, че интелекта не е свързан със зодията. Може да има предпоставки за доусъвършенстването му при някои зодиакални знаци повече отколкото при други, но е далеч по-различна и не по-малко сложна материя от зодии, звезди и тн (без да ги омаловажавам, дори напротив).  
Виж целия пост
# 7
Качеството притежание на интелект (качество ли е всъщност?) е субективно. За един това са знания, за друг способност за трезва оценка на кризистни ситуации, други определят като страшно умни хората, дето постоянно плямпат.

В астрологията с интелект се свързват въздушните знаци - везни, водолей, близнаци. Личната ми оценка - много говорене и философия, действия никакви. Всичко се случва в главата и рядко има физическа реализация.

ПП: Намирам овните за чудесни. Обожавам агресивни и амбициозни хора  Hug
Виж целия пост
# 8
Не знам дали е до интелект, но например аз имам много добра преценка за хората...рядко бъркам ...понякога си затварям очите, въпреки че знам, че не трябва  Blush
Виж целия пост
# 9
Има и термин емоционална интелигентност, с който до голяма степен могат да се обяснят "усещанията" в човешките взаимоотношения. (казано с едно изречение)
Виж целия пост
# 10
Там е силата на водните знаци. Затова казах, че според мен интелектът е въпрос на субективна преценка.
Виж целия пост
# 11
запис Party
Виж целия пост
# 12
Какво е интелекта изобщо  newsm78 Сигурно всеки си има определение за себе си.
Аз по скоро бих могла да определя кое е несъвместимо с един интелигентен човек
- агресивното, просташко, нарцистично поведение..... и то на всяка цена
- дебелашки шеги, егоизъм и арогантност
- липсата на чувствителност да забележиш другия до теб, неговата болка и терзания - видими или невидими
- липсата на "очи за околния свят", за важното и същественото на фона на дребнавостите
- слепотата за собствените ти грешки и възможности
- тотален дефицит на реализъм ( преценка за ситуации, хора, кое е редно и кое не и т.н.) - това най - много ни липсва !!!

И май не е свързано със зодия всичко това  newsm78 или някои зодии притежават повече от всичко горе изброено Thinking Thinking
Виж целия пост
# 13
Наистина, несериозно е да слагаме етикетчета на различните зодии - най-интелигентен, най-красив, най-силен и пр. Конкретно не бих свързала Козирозите с липса на интелект, напротив, забелязала съм, че притежават естествено влечение към физиката. Различията между въздушните и земните зодиакални знаци е, че първите са ментални - по-'идейни' и комуникативни личности, затова и се стремят сякаш към по-високи ръководни позиции. Земните зодии са практични - онова, което минава през главата им, задължително се върши и на практика... те просто имат нужда да усещат нещата с ръцете си.: )

Всеки човек (зодия) има добра и лоша страна, те винаги вървят заедно (както Ин и Ян). Оттам нататък си е до човек дали ще развие потенциала си, или ще се акцентира върху недостатъците си. Няма напълно 'добри' или 'лоши' хора, както и 'перфектни', и 'несъвършени'. Личната гледна точка на всеки от нас се определя от мястото, на което стои. В случая - от наталната карта.: )
Виж целия пост
# 14

Yangdze, green_lizard  Peace Peace Съгласна съм и с двете  Flutter
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия