Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Кукър: рецепти и програми - Тема 2

  • 92 989
  • 669
# 645
Мисля, че с този уред можеш спокойно да постигнеш всичко това. Храната става здравословно приготвена, когато не използваш функциите пържене, става бързо и вкусно, а зеленчуците в ястието са едновременно добре сготвени и с формата, с която са били преди поставянето им в кукъра. Успех!!!  bouquet


Много благодаря!
А функцията с пържене наистина ли действа без мазнина или е като варено?
Виж целия пост
# 646
Няма как да действа без мазнина.
Виж целия пост
# 647
Сашето09-имам апсалютно същия на външен вид уред, само името му е Зефир.Готвя в него всеки ден и съм много доволна!
Единственото неудобство е първите няколко готвения, докато свикнеш че водата не се изпарява...
Виж целия пост
# 648
Наистина ли е толкова трудно да пишете в съответната тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1060043.msg38741933#new , а не тук?
Настоящата се нарича Рецепти и програми... да напомня.
Виж целия пост
# 649
препоръчайте някой малък кукър - с обем до 3 литра, да се почиства лестно ако може Simple Smile
Виж целия пост
# 650
Значи, установих, че с новия вид на форума нищо не мога да открия или много трудно и то ако знам, че съществува.Ако нещо не ми е попадало, може и изобщо да не ми попадне.Налага се постоянно да се връщам към старата форма за да си намеря това, което търся.Това е причината хората да пишат тук, просто им излиза тази тема.И другата тема следях, но явно съм изтървала при отварянето на нова.

Виж целия пост
# 651
Включвам се в темата и ще я следя с голям интерес.
Моят мултикукър е на Филипс.
Рецептите, които съм направила до момента са две.
Първия опит е гювече в мултикукъра - картофи, лук, чушка, домат,наденица,олио,подправки на програма bake на 180 градуса за двадесетина минути. После сложих сирене, чукнах няколко яйца, поръсих с кашкавал и метнах едно две люти чушленца и още няколко минутки, за да се сготвят яйцата. Стана страхотно!
Вчера направих спагети карбоната по рецептата от книжката като от мен добавих и малко печурки при запържването на лука и също така запържих и бекона при тях.
После метнах спагетите, водата и сметаната, овкусих със сол и пипер и излязох да се видя с приятелка.
Като се прибрах имах страхотно сготвени спагети и това ми отне десетина минути и мивката ми не беше пълна с тенджери и тигани.
Страшно съм доволна Relaxed
Довечера мисля да сготвя патладжан с домати и сирене, а след това да си запържа малко пиле, да метна грах и домати и да настроя готвене с отложен старт.
Край на висенето в кухнята и "баенето" над печката Laughing Yum
Виж целия пост
# 652
Meraviglia, аз отдавна съм се родила, повече от 10 минути край печка не вися, има къде, къде по приятни неща от това...!
Виж целия пост
# 653
Здравейте момичета. Отлежава ми 1 цяла патица във фризера Може ли да ми предложите рецепта за мултикукър(нехерметик). По възможност да е на парчета и не много " завъртяна".🙂
Виж целия пост
# 654
Нашият кукър нещо му стана и спря да работи. Купен е от Техмарт Варна и ще видя къде трябва да го занеса за ремонт или подмяна Sad почти не е ползва, само омлети съм си правила и 2-3 пъти пекохме месо. Ако трябв ада съм честна съм склонна да доплатя за един друг по-хубав, ето този
https://techmart.bg/%d0%9c%d1%83%d0%bb%d1%82%d0%b8%d0%ba%d1%83%d … afbb-341d3681fe36
Даже е на промоция
Виж целия пост
# 655
Купих си още един кукър на Делимано 50 в 1, какъвто ми беше и предишният и много съм доволна от този модел. Имам и кукър Сатурн. В единия се готви едно, в другия -друго. Пести се много време. Луд умора няма   Sunglasses
Виж целия пост
# 656
Приятели ми подариха Филипс HD3037. За първи път ще готвя в такъв уред. Мисля да направя свински черен дроб. Надявам се да стане крехък, но не като варен. Бих искала да ми помогнете - на коя програма, на колко градуса, колко време.
Виж целия пост
# 657
верче, черният дроб се готви много лесно и няма как да стане жилав, освен ако не му махнеш жилите. Аз готвя само агнешки и телешки, говеждият не ми харесва на вкус, а свински не съм яла. Единият вариант е нарязан на малки кубчета, запържен в зехтин, добавят се 1-2 глави нарязан на едро лук, сол, чер пипер и накрая се добавят 5 смлени скилидки чесън и нарязаните листа от връзка магданоз. За тази рецепта не бих спала кукъра.

Другото е задушен с вино. Намираш рецепта и я следваш. Пържиш на запържване, после сипваш течност да заври, ако застройваш с брашно го сипваш докато ври, бъркайки и веднага слагаш на слой, бавно готвене или просто на дръж топло.

Ако готвиш с боб, слагаш боба да ври само с вода и по някое време добавяш всичко останало - лук, целина, морков и тогава слагаш дроба.
Виж целия пост
# 658
Здравейте, може ли да ми кажете изпитана рецепта за свинско контрафиле. Около 1кг.е и искам да го приготвя цяло. Мариновала съм го и съм го оставила цяла вечер в хладилника.
Имам Тефал херметик и незнам на коя програма и за колко време да го приготвя. Някой ако е пробвал, ще се радвам да сподели.
Виж целия пост
# 659
Здравейте, може ли да ми кажете изпитана рецепта за свинско контрафиле. Около 1кг.е и искам да го приготвя цяло. Мариновала съм го и съм го оставила цяла вечер в хладилника.
Имам Тефал херметик и незнам на коя програма и за колко време да го приготвя. Някой ако е пробвал, ще се радвам да сподели.
Аз бих го направила на пара за 20мин. и след това във фурната да се запече.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия