Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Нова Зеландия - как, кога, защо...?!?

  • 10 562
  • 32
# 30
Цитат
моят съвет е да не тръвате без някой лев за месец-два поне напред
Голямата сума пари е един от факторите и условие за емиграция.Трябва на първо време да се издържаш сам.Даже имаше изрична клауза за Канада,че първите 3г. нямаш право на соц.помощ.Беше отдавна,но едва ли се е променило.Имаше изискване за мин.сума,с която семейството да отиде.За Австралия и НЗ не е по-различно.
Ето актуален форум по темата 😊Bg2Nz.com ще ви е полезен.Ако сте напред с английския australiaforum в Google.
С английският трябва да си много напред.Полага се изпит и резултатите заминават директно в миграционните,където се разглеждат документите на всеки кандидат.Форум едва ли ще помогне.Има си официален сайт.Ако някой наистина иска да емигрира,първо там ще види.Ще прецени и горе-долу какви са му шансовете.
Цитат
приличен градски транспорт, в околността, с две спални и кухня с хол в едно примерно
Всички са с коли.За жилището,сигурно има такива,но повечето живеят в многостайни къщи и всякакви мокри,сухи помещения,складове и какво ли не.Не знам как им се чисти такова чудо.
Виж целия пост
# 31
Аз работя в банковия сектор и по-конкретно международен отдел. Не намирам нищо подобно в техния Long term skill shortage list. Това значи ли , че нямам шанс да кандидатствам с тази си професия въобще?
Виж целия пост
# 32
Разбира се,че не означава.Ще дадат точки за възраст,образование,стаж,резултат на IELTS,финансово състояние.Ако има съпруг/а и те допринасят пак с образование,професия,стаж и т.н.Проучете си и преценете кога да кандидатствате.Отнема време и пари,но решили човек неудържимо,ще опита.Освен това ако първият път не стане,след време може пак да се кандидатства.Казват и в какъв срок.Освен това казват и къде нещо не ти е стигнало.Например,недостатъчен стаж по специалноста или недостатъчно познаване на езика.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия