Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Жената Дева/8/

  • 49 095
  • 400
# 375
И аз имам приятели мъже, точно приятели. И винаги по-добре съм се разбирала с мъже и по-добре се чувствам в мъжка или смесена компания, отколкото в женска. Имам си две приятелки рибки, едната по-приятелка Simple Smile, в смисъл по-често се виждаме, но и с двете се чувствам добре, споделяме си, помагаме си. За мъжете и мъжките компании, възможно е защото като дете играех повече с момчета, в момчешка тайфа, просто такива имаше на нашата улица, после дълги години работех в мъжки колектив, изобщо много по-лесно ми е да се разговоря или включа в мъжки разговор, отколкото в женски. По-прями са мъжете, жените......то едни ами сети се, пък преструвки, превземки, нещо не са мои. Не казвам, че всички са такива, сигурно аз на такива съм попадала. Хубавото е, че ММ не ме тормози с ревности. Имаше ги в началото, но се разбрахме, пък и той познава всичките, та отдавна е ок с моите мъжки приятелства.
Че използвам думата приятелство, пък влагам по-друг смисъл в нея. Да кажем не чак много близки приятелства, по-скоро общуване, разговор, въпреки че и за изповедник са ме ползвали и съвети съм раздавала. Абе, по-добре разбирам и се разбирам с мъже, отколкото с жени. Joy
Виж целия пост
# 376
Let.it.be, т.е. имаш съпруг и приятели? Със слънца в земни зодии?
Възможно ли е това? Приятели- мъже?

Катерица,

Признавам си добро попадение. 😄
Настоящия ми приятел още не е съпруг, но се надявам да стане и това.
Имам 3 броя близки приятели мъже ( от 10 + години). ММ ги познава и тримата.
Два козирога и един телец са. Предполагам, че е имало етапи в които когато съм била не обвързана са ми намеквали, че ме харесват за нещо повече, но не съм ги възприемала по този начин. И явно са се примирили да си останат във "френд зоната" ми. Наясно са, че или сме приятели или прекратявам отношенията ни.
Единствено с телеца  от тях съм имала сексуални отношения, когато бях на 16.(вече съм на 29г.) Прекратихме ги още тогава и не остана никаква тръпка.
Виж целия пост
# 377
Радвам се много за вас, момичета!!!👍,
И моята свекърва е на мнение, че съпругът не изключва приятелството с мъж......разбира се, платонични, топли взаимоотношения, а не секс.
Но на мен не ми се получава. Оказа се, че привличам мъжете сексуално, а не като приятелство.😥
Виж целия пост
# 378
Скрит текст:
Радвам се много за вас, момичета!!!👍,
И моята свекърва е на мнение, че съпругът не изключва приятелството с мъж......разбира се, платонични, топли взаимоотношения, а е секс.
Но на мен не ми се получава. Оказа се, че привличам мъжете сексуално, а не като приятелство.😥

То и на мен не с всички ми се получава. Тия, сексулно привлечените просто са с игнор от моя страна, особено пък, ако са ми неприятни. Но има такива, дето нито ми досаждат, нито се държат двусмислено. Можем да работим добре заедно, да говорим сериозно, допълваме се някак. Шегуваме се понякога, и по-така хапливи изрази ползваме, но всичкото това предизвиква смях. Та не се знае, може и да си намериш такива приятели. Simple Smile
Не ходя с тях да пием бира, примерно, не ме викат, щото решил някой и да настоява, случвало се е на кафе, но не защото на някого му скимнало да ме кани, а просто сме вървели след работа и сме решили да поседнем на кафе и приказка. На риболов съм ходила с такива колеги, с коли са ме возили, с ММ също сме ги возили. Абе, мъже, с които можеш спокойно да си говориш на разни теми, да споделиш нещо или да ти споделят, да помогнеш/да ти помогнат.......ей такива работи, без да те притесняват с разни привличания и подмятания в посока секс.
Виж целия пост
# 379
Седя си днес, пия кафе и си мисля - Прекалено много шансове пропуснах, много грешки допуснах, не живях по правилата, за да си позволя да не изкарам пари от това.
Бе, Дева бе. 😄😄
Виж целия пост
# 380
green_lizard, звучиш все едно девите сме меркантилни... Frowning1
Виж целия пост
# 381
green_lizard, звучиш все едно девите сме меркантилни... Frowning1
😀
Стига де... 🙂

Не, мислите ми бяха обвързани с това, че умеем да извличаме "полезното" от случилото се през живота ни. Именно досадното миене на чинии подтикнало Агата Кристи да насочи "гнева" си към писане на криминални романи, превръщайки я в една от най-прочутите английски писателки на 20 век. 😀🙂 А това, че Девите сме пресметливи, мен изобщо не ме притеснява.
Виж целия пост
# 382
А поука, да...извличам...поне се опитвам...ха дано има полза някаква. А иначе, с финансовата част, съм много зле. Не умея да водя сметки, никакви.
Виж целия пост
# 383
А поука, да...извличам...поне се опитвам...ха дано има полза някаква. А иначе, с финансовата част, съм много зле. Не умея да водя сметки, никакви.
И аз бях много зле със сметките, но ... животът учи. 🙂
Виж целия пост
# 384
Грийн , мисля си същото
Аз мисля, на фона на цялата смелост където имам и крайни решения още да не съм богата... тц тц
Не съм меркантилна иначе , но искам да осребрявам възможностите си.

Това за Агата Кристи ми е един от любимите цитати 😀

Само още не съм се научила как да контролирам тревожността

Иначе ето това от Агата Кристи

26. Oбичaм живoтa. Билa cъм и бeзнaдeжднo нeщacтнa, paзĸъcвaнa oт мъĸa, нo пpeз цялoтo вpeмe нe cъм cпиpaлa дa вяpвaм, чe пpocтo дa cи жив e нeщo вeлиĸo.

Е точно за мен.

Сякаш животът е изтъкан от нещастия и или ги гушваш и живееш с тях , до теб , или те превземат и не живееш.
Виж целия пост
# 385
Тази година прочетох автобиографията на Агата Кристи и се разпознавах почти на всяка страница и почти във всяка нейна мисъл.
За тревожността изобщо не ми се говори - след 4 дни детето ми ще го оперират и аз се държа само и единствено външно. Чак ми се гади от нерви.
Виж целия пост
# 386
nana77, леко и бързо да мине операцията на детето ти и да се възстанови напълно🙏
Когато съм напрегната, и на мен ми се повлиява стомашно чревната област.
Мента,- капки, чай, джоджен, успокояват.

Ще взема да прочета и аз за Агата Кристи🙂 може да разпозная нещо от себе си.  😉

green_lizard, животът учи, вярно е, на най- важното , което е спасително...
а иначе сметки правя дори и служебни, защото и в работата ми се изискват.Но това не пречи да не ги долюбвам.🙂
Виж целия пост
# 387
Мина операцията, сега се гледаме вкъщи. Още не съм се успокоила съвсем, защото поддържа една субфебрилна температура, въпреки че пие АБ.
Операцията беше на рождения ми ден, а на следващия имах имен ден. Милото ми дете даже ми се извини, че ми бил провалил празниците. Изобщо не ми пука за тях. Иначе за протокола - станах на 44, ама нещо не се чувствам на толкоз. Понякога съм на 100, понякога на 20. Луда работа.
Виж целия пост
# 388
nana77, направо мило ми стана, че се извинило детето, чудесен жест, въпреки че и на мен не би ми пукало ни за празници, ни за нищо в такъв момент. Стискам палци да му минава бързо.
Аз пък разбрах какво е да си в дупка покрай рождения ден. Досега не ми се е случвало и само се подсмихвах, като чуех за тия дупки. Обикновено с хубави усещания и очаквания съм покрай рождените дни. Тая година бях една вкисната и кисела, не знам защо, като че ли без причина, почти депресивно. Успях да се покатеря на една маса откъм разпънатото крило, да оправям шатрата на мама, и тъкмо се изправих, масата тръгна да пада. Намерих се по гръб, установих, че не съм потрошена и станах. Оказах се с подпухнал от коляното надолу крак, първо като дървен, после вече с болка. Разтегнато не знам си какво, евентуално некое мускулно влакно скъсано или не. Лежане седмици със студени компреси и мазилки. Ходя вече, ама почти месец май мина. Заглъхнаха ми ушите, от какъв зор не знам. Няколко дена ходих глуха. Тъкмо взех да се разтревожвам, те сами се отглъхнаха. Изгорих се хубаво с едно прегряло олио по ръцете, уж мина, но на единия пръст с белезите още ме боли като докосна мястото. Абе, все хубости.
Но пък моя синковец, нали сме на един ден родени, ме покани у тях на РД. Предни години вкъщи празнувахме, сега бях наготово. Та, всяко зло за добро, ама с нетърпение чакам да се отдалеча още от тоя РД и да ми се махат премеждията от главата. Joy Надявам се много!
Виж целия пост
# 389
Поради обстоятелствата около рождения ми ден, все още получавам по някой подарък от любими хора. Снощният е ето този, надявам се, че и вие имате чувство за хумор, аз лично много се смях. И да, определено е вярно Grinning
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия