Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ин Витро при д-р Лилия Димитрова 2

  • 66 259
  • 375
Добре дошли в новата тема

Mоже да се свържете направо с д-р Лилия Димитрова  на телефон 0887 63 01 85

Успех на всички момичета
newsm51 1crib

Линк към тема 1

Нека пожелаем много нови бебета!





Виж целия пост
# 1
Успех, момичета!  Hug bouquet
Виж целия пост
# 2
Успех на всички:)) има ли мами с второ успешно инвитро при д-р димитрова? Първото ми успешно инвитро беше във виена инвтро център. Сега се чудя ако направим второ във вита дали ще е успешно:) още не сме на 100 процента дали ше правим, но не е изключено като вариант.
Виж целия пост
# 3
Успех и положителни резултати на всички момичета,които са се доверили на д-р Димитрова.
Виж целия пост
# 4
Напълнете новата темичка с много положителни тестове и пухкави бебета!  Heart Eyes
Виж целия пост
# 5
И аз съм неина пациентка ,сподели ми ,че от 1 Май ще е в Студентски град. Прави си собствена клиника Simple Smile
Виж целия пост
# 6
Belindaaa1, може ли малко подробности, ако има - и ще се премести изцяло там, напуска Вита предполагам?
Мерси и успех!
Виж целия пост
# 7
Новият инвитро център ще е в Студентски град, улицата я записа съпругът ми ,ще я напиша малко по-късно. Каза ми ,че от 1 май ще започва там .Няма да е вече във Вита. Зарадвах и се ,поздравих я ,за подробности не съм я питала. Каза ми като реша да отида ,да и звънна ,ще ми каже подробности.
Виж целия пост
# 8
Благодаря! Simple Smile Стискаме й палци!
Надявам се ще работи с фонда след като се премести...
Виж целия пост
# 9
Дано ,дано .Аз не съм за инвитро ,може би стимулиран цикъл , с ПКЯ съм . За сега ми каза, че инвитрото е крайна мярка. Много съм доволна от нея ,внимателна ,мила, отзивчива.
Виж целия пост
# 10
Браво на д-р Димитрова! Ще чакаме допълнително инфо за новата клиника:) дано да си остане така всеотдайна и в новата клиника! Побелавам й успех! И на вас, момичета, успех!
Виж целия пост
# 11
Момичета може ли на лични адреса на новата клиника важно ми е.
Виж целия пост
# 12
Здравейте момичета,
Бях при д-р Димитрова и чаках моя ред. Беше истинска лудница, имаше толкова много пациенти. До мен беше друга пациентка, която е бременна от инвитро при д-р Димитрова и вече е втори месец и не искала да се отделя от д-р Димитрова и постоянно идвала да я гледа. Разказа ми, че решили с мъжа си след първата консултация да направят директно инвитро /не искали да губят време/ и още първия път се получило. Направо и завидях... ама за хубаво.
В това време излезе д-р Димитрова от кабинета с една много известна актриса  /не искам да и казвам името/ и си говориха точно за новия център. Чух че бил един от най - големите в България и че бил нещо уникално. Каза, че нейния кабинет само бил 42 квадрата. Аз направо подскочих, защото то сега във Вита май целия център е толкова. После като влязох при нея я подпитах и ми каза същото и че всичко било дизайнерско в минималистичен стил. Щяла да отваря началото на май и директно си продължавала работота без прекъсване. Запали ми много любопитството. Кажете някой знае ли нещо за новия й ценър?
Виж целия пост
# 13
Какво значи "нещо уникално" и какви били мебелите и квадратите....

Само тя ли ще е там, има ли други специалисти , колко ембриолози ? От коя клиника идват те ?
А как се казва клиниката ? Щом ще работи от май , то е след 1 седмица !
И дали ще работят с Фонда ?

 bouquet
Виж целия пост
# 14
Много се радвам за д-р Димитрова. Одавна трябваше да си работи за нея,а не за други клиники,защото е много добър специалист. Пожелавам и успех в новата и клиника. За екипа знам,че ще е добър.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия