Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Окръжна Болница Варна - тема 8

  • 62 385
  • 621
# 465
Здравейте момичета!  Днес бях на женска консултация и зададох въпрос относно раждането. Лекарката ме насочи към Окръжна болница,  но изказа съмнения за планирано секцио тъй като съм 160см и 51кг,  а има вероятност бебето да е голямо,  а тазът ми тесен. Доста се притесних,  тъй като предпочитам естествено раждане  и се страхувам от операция. Та въпросът ми е,  можете ли да ме насочите към добър лекар в ОБ,  при който да родя и как стои въпросът относно секциото, тъй като поразпитах и ми обясниха, че масово се предпочита от лекарите,  защото отнема по-малко време.
Виж целия пост
# 466
Препоръчвам ти д-р Нешев и Славчев , ще преценят Wink
Виж целия пост
# 467
Ако държиш да раждаш нормално, д-р Славчев е твоят човек. Не съм срещала друг лекар толкова подкрепящ нормалното раждане. За д-р Нешев също чувам добри отзиви, но нямам лични впечатления.
Виж целия пост
# 468
Мен д-р Славчев ме насочи към секцио, въпреки че можеше и нормално. И добре , че му се доверих, оказа се, че последствията е можело да са фатални при нормално раждане за мен. При мен причините са други ( не е тазът). А д-р Нешев е страхотен, заедно със Славчев ме оперираха, забавен, успокоява.
Виж целия пост
# 469
Подкрепям горните мнения! А ръст и килограми, не са определящи за начина на раждане. Просто за Славчев имай предвид, че трябва да си запазиш час по отрано или да му се обадиш лично (ако вече си в напреднала бременост) Успех Wink
Виж целия пост
# 470
Говоря принципно, че д-р Славчев предпочита нормалното раждане. Разбира се, че ок има показания за секцио ще го препоръча. С второто ми раждане имах пълни предпоставки за секцио, но той реши да действа светкавично и все пак да родя нормално. Та случаи всякакви.
Виж целия пост
# 471
Разбира се, аз разказах, за да поясня, че реагира според случая.
А първото ти раждане нормално ли беше, ivaneliq_q?
Виж целия пост
# 472
Да и двата пъти родих нормално.
Виж целия пост
# 473
И аз съм “за” д-р Славчев, въпреки че не раждах при него, останах с много добри впечатления 😊 но ако все пак се решил на секцио, препоръчвам д-р Папазов 😊
Виж целия пост
# 474
Здравейте, не намерих по-подходяща тема да попитам.
Търся мнения за Свилен Лунгов от Кабинет по рехабилитация - Варна. Исках при Димитър, но има часове след 1 месец...
Виж целия пост
# 475
Може ли някой раждал в Окръжна, който е бил във Вип стая - как се уговарят нещата?
Виж целия пост
# 476
До колкото разбрах, като започнеш да раждаш и те приемат, заевяваш, че искаш ВИП стая. Ако има свободни те настаняват, но няма как предварително да си запазиш.
Виж целия пост
# 477
Видях, че по-рано в темата е обсъждано, но така и не стана ясно. След ремонта оставят ли бебенцата при майките или задължително ги вземат от 00 до 6?
Виж целия пост
# 478
Никой не те задължава да го оставиш, по желание е. Задължително е да го заведеш в 7.00 с чисти дрешки и памперс, преглеждат ги, изкъпват ги и към 8,30 ти  го връщат. След това в 19.00 ч. го водиш и към 21 ти  го носят.
Виж целия пост
# 479
На отворените врати казаха, че през нощта бебетата ги вземат в бокса, но всъщност са си при майките
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия