Смешки от форума 27

  • 127 012
  • 735
# 435
Цитат
Пиши по 50 емайла  на ден
Виж целия пост
# 436
Цитат
Здравейте. Искам да заземя леглото си и търся конец от сребърни/медни нишки. Идеята е да дам конеца на шивачка и да ми ги вплете в чаршафа или покривката на матрака и да го свържа към земята (живея в къща). Ако някой знае откъде да купя такива нишки/конци, нека сподели

Гениално!  Peace
И ко прайм когато чаршафът/покривката стане за пране? Разкачаме?
Виж целия пост
# 437
Цитат
Измамник е меко казано. Това е злобен, арогантен и алчен простак. За него посветих стихотворение.
Шарлатан
Мазна, редичка коса.
Златен ланец на врата.
Бутилки варена трева.
Всичко тва за сто лева.
Шарлатан, шарлатан.
Мазен чичко шарлатан.
Шарлатаре, шарлатаре.
Гнусен селски шарлатан.
Цери рак бан бадева.
Доктори виновни за това.
Самочувствие до небеса.
Селска злобна простота.
Шарлатан шарлатан.
Гнусен чичка шарлатан.
Стоян е мазен шарлатан.
Майката му да иба.


Цитат
Здравейте. Искам да попитам за една рецепта. Пиши 4 бр. Филе от пангасиус, а реално имам 2. Трябва ли да намаля и останалите продукти за панировката?
Виж целия пост
# 438
Какъв талант!С подходяща музика,ще стане хит. Sunglasses
Виж целия пост
# 439
Продължение от същата авторка с рибата...
Цитат
И още нещо по въпроса за рибата слагате ли в панировката царивично брашно освен пшеничното? И как да размразя рибата, момичета? Моля ви, дайте помощ . ...
Виж целия пост
# 440
Продължение от същата авторка с рибата...
Цитат
И още нещо по въпроса за рибата слагате ли в панировката царивично брашно освен пшеничното? И как да размразя рибата, момичета? Моля ви, дайте помощ . ...
Това е несериозно Tired
 Joy Joy Joy Joy
Виж целия пост
# 441
Зададени са въпросите в темата ?Въпроси всякакви?. Явно потребителната е напълно сериозна. Сигурно и е за сефте да се завърти в кухнята.
Виж целия пост
# 442
Аз се смятам за пишман готвачка, но явно има и по-зле от мен.
Виж целия пост
# 443
Като прочета такива неща си викам, щом такива хора напълно задоволително оцеляват и се справят, значи има надежда и за мен.
Виж целия пост
# 444
Може точно това да не е правила преди, и аз бих питала нещо подобно. Никога не съм готвила пангасиус (и едва ли ще сготвя точно това), бих се чудила дали няма да се разлигави филето при размразяване и да се разпада при паниране.
Виж целия пост
# 445
След първия ѝ въпрос останах с впечатление, че май май нищо не е правила Grinning
Виж целия пост
# 446
Може точно това да не е правила преди, и аз бих питала нещо подобно. Никога не съм готвила пангасиус (и едва ли ще сготвя точно това), бих се чудила дали няма да се разлигави филето при размразяване и да се разпада при паниране.
А ще питаш ли за количеството на продуктите в панировката, щом рибата ти е 1/2 от количеството по рецепта?
Виж целия пост
# 447
Не, защото съм гнуслива и не бих съхранила панировка. Но ето, че я посъветваха да си прибере каквото остане. Също задавам елементарни въпроси. За нова рецепта, ако няма поне десетина коментара на опитали как им се е получило и какво са променили с какъв резултат - питам, нещо супер елементарно може много да обърка нещата.
Виж целия пост
# 448
А защо трябва да се съхранява панировката. Просто се слагат по-малко или както в случая на половина от продуктите.
Виж целия пост
# 449
Нормални ми изглеждат въпросите за рибата от младо момиче вероятно.Не на всеки му идва отръки готвенето, еле пък риба.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия