Първо се извинявам, ако темата, която пускам не е в правилната група. Сега по същество...
Синът ми е на година и три месеца. Преди два дни му правихме изследвания за хранителни алергии. Оказа се, че има непоносимост към глутен и краве мляко. Търсих рецепти за безглутенов хляб за хлебопекарна, но тук намерих две, при които не е посочено количеството брашно, което се използва. Доверих се на книжката с рецепти за хлебопекарна, но хляба стана ужасен. Вътре е като суров, тестян и не става за нищо. Смесих еднакви количества царевично брашно,оризово, брашно от елда и от просо, може би трябваше да е друго съотношението между тях. Програмата, която използвах е за безглутенов хляб. Не знам къде ми е грешката, понеже съм начинаеща във всичко това. Ще бъда благодарна за всякакви съвети и рецепти, не само за хляба, а за каквото се сетите. Например с какво заменяте краве сиренето, тъй като нас вече ни объркаха няколко пъти.Веднъж казаха козе сирене, после не може козе сирене. След това свежо биволско, после и такова не можело ... И общо взето такова е положението с всичко,кото трябва да заменя. Още веднъж благодаря предварително на всички, които се включат в темата!