Шеф, мултиварка или както ние го наричаме КУКЪР - Тема 4

  • 97 762
  • 771
# 750
Делтееее, радвам се да те чета.

мими, кое не става като от фритюрник? Не разбрах нещо. Ако, както пишеш, вдига до 250° би трябвало да става. Повечето домашни фритюрници вдигат до 200°. Аз пържа в тенджера на газов котлон и по-добро не съм намерила.

Анжела, показаният Редмонд, м4502 може да пържи като фритюрник и има програма за кисело мляко, така ли?
Виж целия пост
# 751
До колкото си спомням, да.
https://multicooker.com/upload/iblock/d7e/RMC-M4502E-UM-1(70).pdf
Това е упътването за Редмонд на български. Страница 136.
Виж целия пост
# 752
Невенчееей  Hug

Анжела61 и за теб също Hug
Виж целия пост
# 753
До колкото си спомням, да.
https://multicooker.com/upload/iblock/d7e/RMC-M4502E-UM-1(70).pdf
Това е упътването за Редмонд на български. Страница 136.

Значи кисело мляко се прави на програма мултикукър, 35-40° температура. Същото за тестото. Много благодаря.
Виж целия пост
# 754
Момичета, чак сега ми остана време да проверя, температурата на програма Фрай на Филипса наистина е 150 градуса, мен ми е останало 250 в главата, дано не се е подвел някой с опциите на уреда! Извинявам се за което, пърженето на картофи не се плучава там, всъщност получава се, но бавно и не стават като на фритюрник Програма печене вдига до 180, което достатъчно за печене на кекс, хляб!
Виж целия пост
# 755
Да ви питам как готвите свинско с кисело зеле? Снощи метнах едно на програма ризото, 2 пъти я пусках не ми се получи като в тенжерата.  Аз съм с Филипс, най стария модел.
Виж целия пост
# 756
И аз съм със най-старият модел Филипс.

Първо на фрай изджасвам свинското. Да хване леко кафеникав цвят. След това
добавям зелето и за известно време продължавам на фрай. Добавям червеният пипер
и включвам на Стю за два часа. Сърмите с кисело зеле или сърмички с лозови листа ги оста
вям за два часа и половина на стю. Като отворя капакО, останало е на мазнинка.
И после ела и виж как мААт манЖата домашните любимци.  Свинското става крехко, крехко.
После ако искаш го изсипваш във една тавичка и на горен реотан във фурната го запичаш за цвят Wink


Никога не съм готвела свински със зеле или пилешко със зеле на програма ризото.
Виж целия пост
# 757
И аз съм със най-старият модел Филипс.

Първо на фрай изджасвам свинското. Да хване леко кафеникав цвят. След това
добавям зелето и за известно време продължавам на фрай. Добавям червеният пипер
и включвам на Стю за два часа. Сърмите с кисело зеле или сърмички с лозови листа ги оста
вям за два часа и половина на стю. Като отворя капакО, останало е на мазнинка.
И после ела и виж как мААт манЖата домашните любимци.  Свинското става крехко, крехко.
После ако искаш го изсипваш във една тавичка и на горен реотан във фурната го запичаш за цвят Wink


Никога не съм готвела свински със зеле или пилешко със зеле на програма ризото.
И аз тъй, само без запичането, че ме мързи Mr. Green
Виж целия пост
# 758
Попаднах на темата, а дори не знам дали е точно за уредите, които имам и тепърва ще разучавам. Единият е First Austria и няма да е за текущо ползване, че се намира другаде и Делимано 18 в 1. И двата са ми подаръци, но Делиманото е при мен и смятам да го ползвам. Срещам като масов уред Делимано 50+1, явно има разлики. Връщам се да чета.
Виж целия пост
# 759
Cristi,

Скрит текст:
Душе, никакво запичане, щоТ няма времИ да си праЙш жижани ноктенцата Wink
  Гушам!
Виж целия пост
# 760
Cristi,

Скрит текст:
Душе, никакво запичане, щоТ няма времИ да си праЙш жижани ноктенцата Wink
  Гушам!
Тъй ми, кой ще пили! hahaha hahaha Аз пък вече имам капак и мога да запичам! Simple Smile
Виж целия пост
# 761
Мимче,
Честита придобивка и да ти служи вярно дълго време!!!
Виж целия пост
# 762
Мимче,
Честита придобивка и да ти служи вярно дълго време!!!
Мерсиии! Hug Heart Eyes Hug
Виж целия пост
# 763
DELTA_DELTA Благодаря! Ще го направя така следващият път. Ох трябва да се стягам да разуча и функциите с отложен старт, че идва учебната година и не ми се мисли .
Виж целия пост
# 764
Добре, няма запичане, прави сте Mr. Green

Кой ще пуска нова тема? Че ще ни бият!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия