Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Дисниленд Париж - тема 3

  • 81 313
  • 724
# 45
Здравейте,
Съжалявам, че не успях да изчета всички теми, но във Вторник тръгваме с децата за Дисниленд. Имаме две нощувки в NewNewport bay + 3 дни в двата парка. Понеже закуската не е в хотела, а в самия парк, пише че е в counter service restaurants, моля ви да ни препоръчвате такива, които са с прилична храна, както и кои ресторанти си заслужават да резервираме за обяд или вечеря.
Благодаря ви предварително
Виж целия пост
# 46
Чудесно. ДА си изкарате добре. Днес се отбих в една тур агенция и преди да са проверили още в детайли, ни казаха някакви пари около 4000  Laughing Може ли да споделиш на вас какво  ви излезе като се приберете?
Виж целия пост
# 47
Тази сума в лв ли е или в евро и какво включва, защото на нас пакетът от Дисни ленд ни е около 950 евро, като сме на HB. Само че като гледам списъка с ресторанти, които са над 60 направо нищо не мога да избера.
Виж целия пост
# 48
Иначе, освен Дисниленд, сме предвидили 3 дни по замъците на Лоара и 3 дни в самия Париж. И всичко, което сме платили досега е около 2000 евро, което включва освен пакета за Дисни, самолетните билети с Уиз Еър, кола под наем за 9 дни, хотел в Тур и апартамент в Париж.
Виж целия пост
# 49
Затова, ако някой има наблюдения и добри впечатления, за някой от ресторантите в Дисни, ще му бъда благодарна да сподели.
Виж целия пост
# 50
4000 лв за двама възрастни и три деца. Имало разходка в Париж и хотел в Дисни, но това е без да се задълбочат в оферти и варианти.
Виж целия пост
# 51
Нашият пакет за Дисни за 4 нощувки 5 дни парк, последните дни на юни за двама възрастни и деца на 6 и 12 в Санта фе, с включено HB излезе 2660лв.Отделно самолетните билети за отиване и връщане са ни 500лв.Трансферът за четиримата до Дисни е 180лв.
Виж целия пост
# 52
Значи грубо наистина към 4 000 лв.
Виж целия пост
# 53
Някой знае ли, дали е задължително да има столчета за децата в колата в под наем във Франция?
Защото нещо ми се мерна в предишната тема...........
Ако да, от  какво зависи - от годините, от ръста или нещо друго
Виж целия пост
# 54
Нашият пакет беше 695 евро с две деца до 7г., самолета ни е около 300 лв., шатъл в двете посоки 168 евро. Пакета в Дисни хотел е с полупансион, две нощувки, три дни в парка. Около 2000 лв. значи. Но ако се включи и Париж, ще стигнете по-голяма сума. Аз прецених, че с бебе на почти 2г. не ми се занимава с екскурзии и разглеждане на забележителности, защото само ще си скъсам нервите.
Виж целия пост
# 55
Винаги ли атракциите,които са отворени от 8 до 10 са едни и същи или за различните периоди са различни.Може ли някъде да се прочете кои ще са отворени в периода 27.06-1.07
Виж целия пост
# 56
Обикновено са едни и същи, нямат промяна (освен, ако някоя генерално не е в ремонт в момента):

◦Dumbo the Flying Elephant
◦Peter Pan's Flight
◦Mad Hatter's Tea Cups
◦Le Carrousel de Lancelot
◦Buzz Lightyear Laser Blast
◦Space Mountain: Mission 2


Освен това на определени места има Дисни герои, с които човек може да се снима за спомен, една по-лесно и бързо се стига до снимка, през деня може да станат доста натоварени опашките.

Пазите си и представяте Disney Hotel Easy Pass, който ще ви дадат при настаняване, за да ви пускат в зоните.
Виж целия пост
# 57
А някакви отзиви за влакчето на Немо.Много ли е екстремно,има много стръмни спускания,дете на 7 може ли да се вози.
Виж целия пост
# 58
Намествам се и аз тук да следя. Ходили сме веднъж, но ми се ще пак да повторим, че не успяхме да видим всичко.  Simple Smile
Виж целия пост
# 59
Вилиана, зависи как е детето с вестибуларния апарат, обича ли да се върти, става ли му лошо или нищо не може да го разцентрова (като дъщеря ми). Аз бих казала, че аз съм проблемна за Crush's Coaster - a, отколкото тя.По четирима са на седалка, двама гледат напред, двама назад, НО само в началото. После започва едно завъртане, така че предните в един момент се оказват с поглед назад, настрани.

Иначе е голяма забава.

Мими, благодаря ти за споделените снимки (благодарности и на тези, които се връщат оттам и споделят).  bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия