Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Априлски мами 2016 - Тема 10

  • 56 956
  • 723
# 720
Таничка,благодаря!Те като цяло най-рязко порастват през летния сезон.Поне така ми е направило впечатление по баткото.Ние пък напоследък използваме гърнето и като стол,не иска да става от него.И затова мисля да му купя някакво столче.Имам останали от големия ,но все са без облегалка.По-хубавите ги дадохме в началото на племенницата/едно дървено и едно пластмасово/от катерене и на двете им видя сметката Sweat Smile
Rali,за лабораториите-май навсякъде е едно и също.Ако хигиената е на ниво,отношението е под всякаква критика и обратно.
Виж целия пост
# 721
Мъжът ми отидр до Джъмбо за детско столче и да видим какво ще хареса.
Аз не успявам да уцеля точния момент, а и тя не показва и вършим всичко в памперса или в бикините, когато е без памперс. Голямо е забавление да се изпишка и да си маже с ръце локвичката.
Мила за 3 месеца е качила 300гр (8500кг) и 3см (75см). Като гледам ще е взела гените от другата страна, които са 1.50м.
Вашите деца как си играят вкъщи? Вече играчките не са й интересни, играе с щипките или едни фигурки и ходи да ги пъха в коша за пране или като цяло нещо с дупка. Чудя се как да я забавлявам.
Виж целия пост
# 722
Деси, да споделиш дали е имало в Джъмбо после. Аз също ще купувам масичка и столче, той също ползва гърнето и за стол. Харесах от Икея, но ако намеря нещо по-евтино, ще е добре. Макар че икейските ще са здрави. Лошото на Икея е, че цената за доставка е ня кг и колкото повече поръпваш, толкова по-скъпа е доставката.
За да не омръзва гърнето, нека само там прави нещо, което обича - четене, пеене, рисуване...При нас работи тази схема, рисуваме на гърнето и сам иска да сяда даже.
Днес беше много забавен ден за нас, сега го чакам да заспи и започвам да готвя.
Виж целия пост
# 723
Мами, нахравих нова тема докато спеше Сиянчи. Не стана хубава като предишните, но я правих през телефона. Blush
http://m.bg-mamma.com/?topic=988016.new#new
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия