Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

А коя книга четат в момента децата ви? - 7

  • 68 648
  • 759
# 735
„  Анн от фирмата „Грийн Гембълс”.
Виж целия пост
# 736
Освен по списъка за четвърти клас, вечер преди лягане четем ето това:
Притеснявах се, че като види колко е дебела няма да иска да я чете, но книгата го увлече и макар по мъничко, все пак чете.
Виж целия пост
# 737
Моят довършва поредицата Барутният Маг, казва, че му е една от любимите книги до тук... та на последната книга е - Есенната република Simple Smile

За съжаление (негово) паралелно трябва да започне да чете за у-ще книгите - та от днес - Немили-недраги Simple Smile
Виж целия пост
# 738
Книгата е пълна с доста нецензурен език, поне по моите стандарти.
Виж целия пост
# 739
Здравейте, бихте ли ми препоръчали книга на английски език подходяща за дете на 16 год. (9 клас). Учителката им е казала да си изберат книга и да и я покажат, за да прецени дали е подходяща. За мен е редно тя да им препоръча няколко  заглавия, който знае,че са подходящи за тяхното ниво, а не аз да взема нещо и тя да каже, че не е подходящо.
Благодаря предварително !

Иначе по темата - в момента тя чете "Ние, лъжците".
Моята чете в момента School Spirits на Рейчъл Хокинс. По принцип е от поредица, но тя казва, че засега не вижда връзка с предните книги. Героинята е на 15г.
Виж целия пост
# 740
,,Апостолът е премеждие,,
Виж целия пост
# 741
Това довършваме. 10 години. Книгата е прекрасна.

Купих си я. Става и за момчета. Много ми хареса и на мен.
Виж целия пост
# 742
20% отстъпка от  книжки на изд. Фют: https://www.fiut.bg/katalog/romani-i-chetiva-za-nachinaeschi-i-n … itateli.html?p=14

Скрит текст:
И още няколко думи за горната книжка. Мария Пар е майсторка. В едно изречение казва повече, отколкото някои други с цял абзац. Също е тънък психолог. Оприличават я с Астрид Линдгрен, но на мен ми прилича и на Ерих Кестнер донякъде. По това, че говори за сериозни неща с простички думи. Определено това е един съвременен класик. Не преувеличавам.

Ох, темата е какво четат децата, а не какво чета аз, но съм приятно очарована. Последно за сравнение, купих си и "Сладкарница Захар и канела". Ми, приятна е за четене, засяга важни тийн теми, но не е на нивото на "Туне Глимердал".
Виж целия пост
# 743
Моята чете в момента School Spirits на Рейчъл Хокинс. По принцип е от поредица, но тя казва, че засега не вижда връзка с предните книги. Героинята е на 15г.
Как я намира, допада ли ѝ? Лесно ли ѝ върви?


"Баба праща поздрави и се извинява" е най-ужасната книга, която съм захващала. Не знам как може да се хареса на дете. Или въобще на някого.
Виж целия пост
# 744
Прочете последната останала от Малкият Никола и  Дядови гатанки.
Попитах го, тези не са ли за много малки деца и той, ако не ги прочетял сега, щяли да станат за още по- малки деца.
Виж целия пост
# 745
Правилно Simple Smile
Виж целия пост
# 746
Юна, не й харесва колкото първите книги и съответно бавно вървеше. Тях ги чете отдавна и после отказа да чете тази на англ. Вчера си довърши втората от Героите на Олимп на български и беше възмутена, че свършвала в нищото. Аз бях останала с впечатление, че са само две иниги, а те били пет. Свалих третата, но я имаше само на англ., а сме на почивка и няма откъде да я купя. Набързо прочете двайсетина страници от The Mark of Athena и явно ще зареже School Spirits, защото в момента е запленена от Пърси.
Виж целия пост
# 747
Дъждец, тя с тези книги за Пърси ли е почнала? Това е втората поредица по принцип, а има след това и трета (те са 3 книги ако не се лъжа) + има разни междинки.
Виж целия пост
# 748
Набързо прочете двайсетина страници от The Mark of Athena и явно ще зареже School Spirits, защото в момента е запленена от Пърси.


На моята дъщеря "Знакът на Aтина" ѝ е най-любимата от всичките 13 за Пърси. Следващата - "Домът на Хадес" също е сред първите по любимост. Така че и на твоята дъщеря предполагам ще ѝ хареса повече от Рейчъл Хоукинс, особено щом ѝ е под ръка в момента.
Виж целия пост
# 749
Ейнджъл, чела е първата поредица и първите две книги от втората поредица. Засега е запленена от Знакът на Атина. Дано да продължи така и да се отприщи да чете на английски, защото все мърмори, че адаптираните книги били скучни.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия