Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Препоръчайте ми УНГ във ВАРНА?

  • 195 732
  • 209
# 15
Д-р. Янкова  Peace Peace Peace
Виж целия пост
# 16
за Варна - д-р Русев Peace Peace Peace
Виж целия пост
# 17
Д-р Недев преглежда в клиниката на Темелков понеделник и четвъртък мисля , че от 16:00 часа. Звънни да попиташ там 600-126 е телефона им.
Виж целия пост
# 18
Аз съм си правила пластика на носа при Д-р Недев и мога да каже само хубави неща не само за него, но вече и за себе си!
Виж целия пост
# 19
аз ще ви препоръчам д-р.Драмжиева от ДКЦ -то зад бившата Градска болница.Тя лекува  и двете ми деца много съм доволна.
Виж целия пост
# 20
Смятам, че когато оплюваш някой лекар в публичното пространство е добре да дадеш някакви доводи...
Аз лично съм с добри впечатления от Папуров.
Peace
Чобанов много искаше да ни маха 3та сливица, но поради модерната апаратура, с която разполага Папуров се оказа, че няма нужда.
 Между другото в Палах работят двама Папуров, единия е доктор, а другия май професор и цените им са различни.
Виж целия пост
# 21
Моля те, разкажи малко повече за операцията при доктор недев! Какво точно ти прави - имаше ли работа по хрущяли и ноздри при теб? И аз обмислям да се оперирам при него, но почти няма информация в нета за него, за разлика от други хирурзи.
Виж целия пост
# 22
Здравйте!
Аз също търся инфо за д-р Недев.Не знам малкото му име, работел само на частно в някаква клиника.Нашето педи ми го препоръча за махане на трета сливица на малкия.Категорично ми каза че в Бургас намя специалисти.Имам му номера, но искам да събера малко инфо за него.Може и на ЛС.Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 23
Д.р Недев работи в болницата на Проф. Темелков Варна. телефона там е 052/ 600 126 и имам много хубави отзиви за него. В интерес на истината дъщеря ми е на 17 и е оперирана преди години от него за трета сливица. Същата операция беше направена и на пламанника ми пак от него. Години след това и аз минах по реда си , но по друг повод. Така, че съм предала в ръцете му цялата си фамилия в областта на УНГ. Мисла, не сигурна съм ,че не съм сгрешила.
Виж целия пост
# 24
Мерит благодаря, ще се радвам ако и някой друг се включи!
Виж целия пост
# 25
Мисля , че най -добре за махане на трета сливица - е д-р Габровски, гледала съм как го прави, невероятен е, екипа му е много добър, анестезиолога е супер добър, а самият доктор работи по европейски - много е важен метода на махане на сливиците .
Виж целия пост
# 26
а аз препоръчвам д-р Шиваров-окръжна болница.Оперирал е и мен и дъщерия ми-на нея маха трета сливица,а на ман полипи в носа.Млад лекар е ,но определено отново бих му се доверила ,ако се наложи.
Виж целия пост
# 27
Аз водя децата си при д-р Марио Милков в УНГ клиниката "Света Петка" и съм много доволна.
Виж целия пост
# 28
Била съм на операция на 3-та сливица с Д-р Габровски и Д-р Мутафова и при двамата бих завела детето си за операция ако се наложи. За преглед пък Д-р Томов в ДКЦ на Терапията или при Д-р Недев.
Виж целия пост
# 29

Ужасно съм възмутена от мизерията в кабинета на този лекар.наложи ми се по спешност да ходя,а той беше най-близо до нас - на ул.Кап.Райчо,ходих с направление по ЗК,инструментите бяха ръждясали,опаковките на лекарствата бяха стари - от поне преди 8год,след 2 дни ходих на частно при др.Щерева (преглежда в Стоматологията и в МЦ Санита - Младост),защото ме беше  страх да ми бъркат на контролния преглед отново с тия интрументи в ушите  #Cussing out От др.Щерева съм много доволна,съобрази се,че съм кърмачка,спецялно отваря справочниците да е сигурна какво мога да ползвам  Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия