Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

КАЛЕНДАР WORD FACES 2018, ФОНДАЦИЯ MY PROFILE, ИЗМАМНИЦИ ЛИ С ТЕЗИ?

  • 15 072
  • 16
ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ ХОРА,
ПОТЪРСИХА МЕ ОТ ВЪПРОСНАТА ФОНДАЦИЯ ДА УЧАСТВАМ В ЕДИН КАЛЕНДАР ЗА 2018 ГОДИНА СЪС СНИМКА НА ДЕТЕТО МИ. ПОСЛЕ ЩЕ ВЗИМАМ ПЕЧАЛБА ПО 0,50 СТ. ОТ ВСИЧКИ ПРОДАДЕНИ КАЛЕНДАРИ В БЪЛГАРИЯ, КАТО ИМА ОПЦИЯ ДА УЧАСТВАМ И В КАЛЕНДАР ЗА ЧУЖБИНА. ДО СЕГА СЪМ ПЛАТИЛА ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРЕДВАРИТЕЛЕН ДОГОВОР 10 ЛВ. И ЕДИН ВАУЧЕР, НА СТОЙНОСТ 20,00ЛВ. ДАЛИ ТОВА НЕ Е ИЗМАМА, ОЩЕ НЕ СЪМ ИМ ПРАТИЛА СНИМКА ЗА УЧАСТИЕ. НЯКОЙ ОТ ВАС ДА Е УЧАСТВАЛ, ДА ЗНАЕ НЕЩО ЗА ТАЗИ ИНИЦИАТИВА, ТАЗИ ФОНДАЦИЯ, ИЛИ ТОЗИ КАЛЕНДАР. ПИШЕ В ДОГОВОРЪТ, ЧЕ НЕ ЗА ПЪРВА ГОДИНА СЕ ИЗДАВА ТАКЪВ КАЛЕНДАР.  БЛАГОДАРЯ МНОГО ЗА СЪДЕЙСТВИЕТО.
Виж целия пост
# 1
Здравейте.На мен също ми се обадиха за удобрение на моя син.За сега съм платила само 9.99лв за документи и след това пише че трябва да заплатя 24.99лв и се чудя дали не е измама и дали да продържа.Моля помагайте Sad
Виж целия пост
# 2
Попаднах с триста зор на една статия от вестник в нета на двама измамени със снимки бяха качили. И всичко това е измама в която и аз участвам даже съм до договора вече който няма да подпиша. Доста пишеше как се прехвъелят фирми и как изчезват. Не се подлъгвайте и вие. Това мога да кажа а и е добре да се съберем и да се говори за това за да го махнат и да няма лъгани. Кой знае колко парички са си взели от хората по 50-100 лв. А и незнам дали знаете аз попаднах на тях преди години във facebook сега ги няма вече там защото не успяхава да трият коментарите на хората измамени.
Виж целия пост
# 3
И на мен ми се обадиха вчера и се оказва същата работа уж по европейски проект , календар хепи фейсес за 2018г ,няма да си взимам документите , смятам че е измама. Жената която ми се обади , е от фирма , която подготвя документи, но каза , да не ги взимам ако имам съмнения , поредната глупава измама , и то на дребни пари, но умножено кой знае , колко изкарват. Стана ми интересно от къде ми имат данните, и се оказва когато съм участвала в съдби на кръстопът.не се подлъгва те според мен е измама.незнам как изглеждат документи  защото няма да ги взимам 15лв е доставката.
Виж целия пост
# 4
Здравейте,въпросната агенция която обсъждате е напълно законна,проверена е и не е нито съдена нито има някакви оплаквания.
На мен също ми се обадиха защото преди 2 години бях кандидатствала за друг проект но после условията които получих в последствие не ме устройваха и за това се отказах но даните ми се запазват в регистъра им за 5 години напред и след това ако имат друг проект за който съм подходяща ще ми се обадят и така и стана подписала съм договор всичко е готово сега остава само да се пуснат календарите в продажба от 01.12.2017г.
заглавието на календара е COLOR FACE 2018
В този проект участват до 144 човека
Виж целия пост
# 5
144 балъка тоест   
Виж целия пост
# 6
Моля измамените - пишете ми на лично!
Виж целия пост
# 7
Здравейте и аз съм от измамените но съм стигнала до изпращане на уж печалбите сега никой не вдига телефона и незнам какво да правя някой ходил ли е до офиса на Христо Вакарелски 19 има ли смисъл?Моля отговорете ако някой знае неща повече ще си оставя и телефон за връзка ако трябва.
Виж целия пост
# 8
Здравейте, и на мен вчера ми се обади някакъв господин, за получаване на уж печалбата, след като получа документа и го пратя по имейл. Всичко ми се вижда супер измамно даже и въпросната сума
Виж целия пост
# 9
и аз съм в същата схема.и аз уж в понделник да получа 5000-8000 лв ли евро ли, но утре няма да взема документите, които ще пратят. изчетох много, мошеници са. ще се скрият от понеделник нататък.
Виж целия пост
# 10
Здравейте, и на мен вчера ми се обади някакъв господин, за получаване на уж печалбата, след като получа документа и го пратя по имейл. Всичко ми се вижда супер измамно даже и въпросната сума
Здравейте на мен също се обадиха като ми казаха че ще ми изпратят документ в който ще пише сумата която ще получа
Отидох и взех въпросния документ но там не пишеше сума а беше документ в който трябваше да си попълня данните [/url]
Майка ми се консултира с нейн приятел адвокат и се оказа че този документ е данъчна декларация и трябва да се завери в НОЙ но нас от агенцията не са ни казвали нищо такова и в последствие разбрахме че ако не заверим този документ можем да подлежим на съд от държавата за окриване на данъци
Виж целия пост
# 11
 ТОЗИ
Здравейте мили хора , не се хващайте на тази въдица. Аз съм потърпевша от тази измамна схема . Ако имате въпроси ще ви отговоря с удоволствие. Не се срамувам да кажа  , че са ме измамили. Ако мога да помогна други да не влизат в този омагьосан кръг.
Виж целия пост
# 12
Не са точно измамници. Аз също участвах в този вид простотия и отговора им е че сумата която ми се полага е 13 лв. Пълна пародия в окаяната ни държава.
Не им се връзвайте на тези.
Виж целия пост
# 13
Здравейте!Аз също съм потърпевша от въпросната агенция.Не знам какво да направя.Уж бяха обещани около 5000,а сега 13лв.Ако някой има идея,как да процедирам,моля да я сподели.
Виж целия пост
# 14
Господари на ефира !!! Да се съберем и да сигнализираме. Пишете .....аз съм готов.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия