За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 67 005
  • 765
# 30
Имам една "бомбичка" мас,която седи в хладилника от доста време. Дайте идея за нещо,в което да я вложа. Нещо,което не става вкусно с друго,освен с мас.  bouquet
Виж целия пост
# 31
Имам една "бомбичка" мас,която седи в хладилника от доста време. Дайте идея за нещо,в което да я вложа. Нещо,което не става вкусно с друго,освен с мас.  bouquet

http://ipeychev9.blogspot.bg/2017/05/blog-post.html
Виж целия пост
# 32
Имам една "бомбичка" мас,която седи в хладилника от доста време. Дайте идея за нещо,в което да я вложа. Нещо,което не става вкусно с друго,освен с мас.  bouquet

http://ipeychev9.blogspot.bg/2017/05/blog-post.html

Мерси,и  аз имам свинска мас...
Виж целия пост
# 33
Doli, най-вкусната баница която съм хапвала е от листа червено цвекло, ориз,яйца, половин бурканче кисело мляко с половин лъжичка сода, малко сирене/по желание/ и кори фамилия.
Мерси,ще правя тези дни Peace
Наскоро купих сръбски кори и с тях ще правя,много ми ги хвалеха,дано стане
Виж целия пост
# 34
Донесоха ми коприва, да ми предложите рецепти?

http://ipeychev9.blogspot.bg/2014/03/blog-post_24.html

Скрит текст:

http://ipeychev9.blogspot.bg/2014/02/blog-post_9729.html

Скрит текст:

http://ipeychev9.blogspot.bg/2014/04/blog-post_19.html

Скрит текст:

http://ipeychev9.blogspot.bg/2015/04/blog-post_4.html

Скрит текст:

http://ipeychev9.blogspot.bg/2015/04/blog-post.html

Скрит текст:
Виж целия пост
# 35
Замесих тесто по тази рецепта - http://cookingtwentyfourseven.blogspot.bg/2015/07/blog-post_9.html?m=1. Сложих го в хладилник, защото ще го ползвам чак довечера.
Мога ли да изпека половината, а другата да оставя в хладилника за утре?
Виж целия пост
# 36
Имам една "бомбичка" мас,която седи в хладилника от доста време. Дайте идея за нещо,в което да я вложа. Нещо,което не става вкусно с друго,освен с мас.  bouquet
http://ipeychev9.blogspot.bg/2017/05/blog-post.html
Благодаря. Утре ще го пробвам.
Виж целия пост
# 37
Здравейте!

Мога ли да опека цялото тесто за блат за тази торта заедно и след това да го разрежа или трябва да се опекат отделни блатове?

Благодаря предварително  Hug
Виж целия пост
# 38
Какво да направя с пюре от праскови? Иска ми се чийзкейк, но нямам изпробвана рецепта...
Виж целия пост
# 39
Здравейте!

Мога ли да опека цялото тесто за блат за тази торта заедно и след това да го разрежа или трябва да се опекат отделни блатове?

Благодаря предварително  Hug

Аз винаги така правя, няма проблем. Не виждам рецепта обаче. Режа с такова нещо.
 
Виж целия пост
# 40
SilverDream, благодаря за отговора! Оф, не съм дала линк. Ето това е:

http://cooks-and-bakes.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82% … walder-kirshtorte

Аз също имам такова устройство и с него режа, но не знам дали в тази рецепта блатът може да се пече целия.
Виж целия пост
# 41
По възможност пека отделни блатове, по-добре се изпичат така, отколкото цяла смес.
И аз с въпрос за торта, утре трябва да отнеса такава на 200 км и се чудя дали сега да я правя и да я мъкна и крепя така по жегите, или пък да си нося блатовете, продуктите за крема и другите неща и там да я доправя? Лошото е, че няма да е престояла известно време и няма да са се напоили блатовете, какво да направя?
Виж целия пост
# 42
Според мен зависи каква ви е колата. Ако е по-хубава и можете да пътувате на климатик, който да поддържа температура, по-добре да се носи. Ако колата ви е от старите, в които е твърде топло, рискуваш да се разтече.
Виж целия пост
# 43
Според мен зависи каква ви е колата. Ако е по-хубава и можете да пътувате на климатик, който да поддържа температура, по-добре да се носи. Ако колата ви е от старите, в които е твърде топло, рискуваш да се разтече.
Simple Smile хубава ни е колата, ама пак ще поддържам поне 20-22 градуса температура, не знам, чудя се, пък и да я крепя да не падне, то ръцете ще ми се изморят, и да не се разтече, ей такива неща мисля. Май ще нося там всичко и ще я сглобявам на място. Ще я ядем прясна, прясна.
Виж целия пост
# 44
Може да сиропираш предварително леко блатовете, за да поемат и да не са твърде сухи, а там да я сглобиш.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия