Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пациенти на Д-р Явор Малинов, Клиника Малинов

  • 36 238
  • 147
# 135
Извинявам се, но не се сдържах ... Бременна сте от д-р Малинов? Да му е честито! Stuck Out Tongue Winking Eye
Виж целия пост
# 136
ДА!
Много съм щастлива!
Виж целия пост
# 137
Ти май не разбра. Таткото докторът ли е?
Виж целия пост
# 138
Аз по-приятна и забавна шега на репродуктивна тема отдавна не бях виждала:)

На теб лека бременност и повече хумор! Ще ти трябва:)
Виж целия пост
# 139
Не съм забелазала Малинов чак да кипят от работа. Няма какво да се лъжем, пациентите си заминаха с лекарите. За да натрупат нова база ще им отнеме време.

"Доктор" Малинов дипломира ли се в крайна сметка?
Виж целия пост
# 140
Аз съм доволна от самата клиника и отношение.
Преди бях при друг доктор в същата клиника, но днес имам час при него.
В България вече всеки те гледа като подвижен банкомат става ли дума за такива процедури.
Това е една от малкото клиники в , които не съм видяла да ме гледат по този начин.
Била съм и в уж "най - добрата " Щерев и пред нея предпочитам Малинов.
Големите болници се държат и са с клиентела заради стари постижения..
Виж целия пост
# 141
Момичета, присъединявам се към позитивното мнение за клиника Малинов- невероятен екип! Лекари и обслужващ медицински персонал- уникални, бързи и сръчни! Аз съм много доволна от всички там! Докато работят така отговорно и организирано и не ми губят времето, съм готова да плащам колкото е необходимо и то с огромно удоволствие! Заслужават си всеки лев. Късмет на всички!!!
Виж целия пост
# 142
Първо, това е обществен форум и аз съм достатъчно голяма да преценя къде и как да си "губя" времето. Щом пиша по темата, мястото ми е тук.
Второ, от къде знаете, че не посещавам клиниката? Все пак доц. Русев им е най-ценният кадър, а аз съм му пациентка.
Трето, не знам кога е това много отдавна дипломиран, не го следя, но когато започнаха да го лансират като доктор, хич нямаше диплома.
Виж целия пост
# 143
Ами очевидно не сте му пациентка, тъй като освен да слагате под съмнение всичко, което се казва за него друго не правите, а темата не е за клиниката. Името на клиниката е сложено като ориентир, тя е за пациентите на конкретния лекар. Не знам какво сте захапали тая диплома, като толкова живо ви интересува, можете когато посещавате клиниката да минете и да я видите, всеки лекар, както във всяко болнично заведение има окачени на стената документи в какво е квалифициран. Няма да изпадам в повече полемика с вас.
Виж целия пост
# 144
добро отношение, професионалисти! инсе този месец, да стискаме палци да не дойде червената гостенка 😂
Виж целия пост
# 145
Здравейте момичета! В периодът на карантина, заради пандемията от COVID-19 в страната ни се налага да спазваме инструкциите и изискванията от властите, за да спрем разпространението му!
Но същевременно днес е Благовещение! Най-истинският женски празник!
И всяка от нас която може, иска да чуе поне веднъж в живота си Благата вест!
За това се обръщам към всички, които от цялото си сърце искат да си родят детенце , а възрасттта им вече може да е напреднала, че могат да сбъднат мечтата си като се срещнат с д-р Явор Малинов в клиника “ Малинов” , гр.София.
Благодарение на него и огромния му профисионализъм и на неговото голямо човешко сърце, както и на целия екип от специалисти в болницата родих миналата година в клиниката на 49 години!
Радвам се на живо и здрави момиченце, което вече е на 9 месеца!
Да, директен е ! Нищо няма да ви спести ,но ще чуете истината и само истината от него в прав текст , но ще ви предложи и ще направи най-доброто за вас!
За това момичета, моя съвет към вас е да следвате упорито мечтите си и никога да не се отказвате, но и не отлагайте във времето, защото нещата стават много по-трудни.
И дано Блага вест във всеки дом да има и нека идват все повече благи вести!
Да сме Живи и Здрави !
Искрено желая успех на всички ви!
А на д-р Явор Малинов от сърце му пожелавам здраве и все с такава голяма човешка любов сърцато да продължава да лекува и да сбъдва мечти!
Виж целия пост
# 146
Изключително съм доволна от целия екип на д-р Малинов! Мога да споделя горчивия си опит в клиника в Плевен където за две години се чувствах като опитно зайче без никакъв резултат. За разлика от тях д-р Малинов и екипа му успяха  за три месеца да постигнат така желания резултат със своя професионализъм и прекрасно човешко отношение към мен.
 Д-р Малинов е невероятен лекар и човек, предразполага, обяснява, което всъщност е най-важното за една жена в този важен за нея момент. Имам му огромно доверие!
За него е важно нещата да се случат  по най-добрия начин. Имайки предвид как припадах при гледка на кръв и игли, сега без притеснение и страх ходя на преглед. Скоро очаквам да се роди нашата принцеса и най интересното е,че той нито веднъж не ме е притискал за планувано секцио както правят на повечето места. Винаги се е интересувал как се чувствам и какво предпочитам, което е много важно за мен. Препоръчвам с две ръце д-р Малинов и неговия екип!
Виж целия пост
# 147
Здравейте и от мен!
Искам да ви споделя и моето мнение за клиника Малинов! Невероятни са!
Имахме проблем, трябваше да се направи инвитро. При нас нещата се получиха доста бързо от 2-рия път благодарение на доктор Явор Малинов за мен най-добрия доктор! Изключително внимателен, толкова обяснителен, с подход към пациентите! Екипа на болницата са просто номер 1! Санитари, медицински сестри, акушерки, ембриолози дори и момичета на регистратура са страшно вежливи и приятни. Там проследих цялата си бременност и там родих! Раждането беше, както аз го искам, дори в час който сама си пожелах понеже беше секцио планувано. Престоят ми там с моята дъщеря беше като 5 звезден хотел. Непрекъснато внимание за мен и за детето, караха ме да се чувствам като принцеса. Мога само и единствено добро да казвам за доктора и за екипа! Бих препоръчала и дала съвет на всеки за тази клиника и за Явор Малинов!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия