Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мнения за 125 СУ "Боян Пенев", Младост 1 - IIІ част

  • 58 503
  • 359
# 15
Здравейте.
На сайта на 125 СУ са обявени само имената на децата приети на първо класиране за първи клас.
Не виждам да има такива са второ (къде на сайта е качено второто класиране newsm78) и съответно резервите за трето?
Училището ми беше резервен вариант.
Успех на всички Simple Smile
Виж целия пост
# 16
На 8.06 имаше публикуван списък с класираните деца след второ класиране, в момента и аз не го намирам. На 16 трябваше да излязат свобоните места за 3-то но наистина няма такива. Ето списъка на РУО за свободните метста в София за 3 етап:
http://www.rio-sofia-grad.com/index_files/news/2017/06/16/s_m_2.pdf

За 125 са 10 места.
Виж целия пост
# 17
Благодаря. Точно от сайта на РУО София случайно видях,че има 10 места. На заявлението си on- line не виждам да има входящ номер. Как би могъл човек да се ориентира докъде се е предвижил в класирането?
Виж целия пост
# 18
Не знам, на този етап вече ми се вижда мъгла класирането. В Младост само в 10 -то са обявили местата за 3 -то класиране, а в 145 няма обявления понеже няма и места. За другите....  newsm78. Може би да звъннеш в понеделник да ги питаш.
Виж целия пост
# 19
Прочетох сега в регламента за прием, че приетите на 2- ро класиране ще ги обявят само на входа на училището на 16.06.2017 след 17.00 ч.
Виж целия пост
# 20
FIORE*, аз имам копиран списъка на децата от второ класиране, но той няма да ти свърши никаква работа, посочени са имена и точки, а колко деца и с какви точки има след тях само в училището могат да ти кажат.
 Този голям брой  свободни места в 125-то се получи, защото те не приемаха молби за участие във второ класиране, а направо посочиха като класирани следващите деца в списъците.  Някои от тези деца са подали молби за второ класиране в други училища и са приети там, така освободиха места за трето класиране в 125-то. Поне такъв е случая с едно дете с немски, за което аз знам. Смятам, че повечето свободни места също са  за немски, така както и в 81-во, но най-добре питай в учлището.
Виж целия пост
# 21
Благодаря за коментарите. Ние така или иначе сме приети по местоживеене,но разпитвах за  Дружбенско - Младоските училища, горе долу близо до месторабота като резерва. Още веднъж успех на всички и весело лято на бъдещите първолачета.
Виж целия пост
# 22
Здравейте,
Някой може ли да каже мнение за госпожа Весела Георгиева. Начална учителка на 1г. клас випуск 2017
Виж целия пост
# 23
Здравейте,
Някой може ли да каже мнение за госпожа Весела Георгиева. Начална учителка на 1г. клас випуск 2017

добра учителка, грижовна.
Виж целия пост
# 24
Г-жа Весела Георгиева беше класна на моето дете и според мен е един от най-страхотния вариант!Достатъчно строга,но и грижовна и обединяваща децата.Всички много страдаме,че се разделяме с нея.
Силвия, може ли да попитам дали я видяхте вече на пърата родителска среща?
Виж целия пост
# 25
Благодаря за коментарите.
Все още не сме се срещали на живо.
На родителската среща казаха че е отпуска.
Виж целия пост
# 26
Някой да знае дали след второто класиране за математическите паралелки е имало трето? Според графика на 26.06. 2017 щяха да обявят паралелките, в т.ч. и на сайта на училището, но засега не виждам нищо. Предполагам, че чакат да приключи запусването в СМГ.
Виж целия пост
# 27
Няма да има трето. Още миналата седмица им звънях и ми казаха, че при отказ на деца ще се обаждат на следващите поред в списъка. Сега след приема в СМГ и другата седмица след ПЧМГ може да има отказали се, но колко, не е ясно. И ние чакаме да ни излезе късметът.
Виж целия пост
# 28
То и класирането за 107-мо излиза в средата на юли... Казаха ми, че реална яснота ще има чак тогава. Ще се възпитавам в търпение значи Simple Smile.
Виж целия пост
# 29
Както Vrabcho_ казва няма класиране, а звънят по телефона по реда на класирането до запълване на местата. Поне 20-тина деца не се записват, а отиват в СМГ и 107-мо, така, че до 80-то място някъде можете да считате, че имате големи шансове. Миналата година стигнаха до към 100-тно място даже.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия