Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мнения за 125 СУ "Боян Пенев", Младост 1 - IIІ част

  • 106 270
  • 814
# 810
И друг път съм писала, дъщеря ми е в 4 клас, при г-жа Весела Георгиева, страхотен учител и човек, позитивна и съдействаща, но едновременно с това успява да овладее дисциплината и да сплоти класа.  Мисля, че във випуска няма оплаквания от нито един учител. Като цяло, смятам че в начален курс 125то е много добро училище, за прогимназиален също, разбира се с проблемите, които българското образование има като цяло. Имам база за сравнение с друго основно училище, така че говоря и от тази гледна точка. Това е второто ми дете в това училище, първото завърши седми клас преди 2 години, така че наблюденията ми за прогимназиален клас са от него.
В момента е в елитна гимназия, в която, вече втора година, страда за стария си клас и за някои от учителите.
Виж целия пост
# 811
Нямам лични наблюдения, но, колкото хора, толкова мнения...

За 10 - позната си премести детето след 4 клас, защото смяташе, че не е достатъчно усърдно ученето там.

За 125 - позната с две деца, които бяха там до 7 клас сподели, че отношението към децата е много пренебрежително и незаинтересовано. Обръща се внимание на единици, други се неглижират...

За 125 - позната с дете в 5 клас - Доволни са много. Според нея има ред, учат усилено и онлайн също било добре.
Виж целия пост
# 812
Още един глас мога да дам за Весела Георгиева - с невероятен подход към децата, има дисциплина, но и успява да сплоти класа. Много я обичат и много я слушат, работи със сърце. Моята голяма дъщеря беше в предишния й випуск и още страдаме, че малката не се случи при нея (друг набор е.). И другите учители са добри от този випуск.
Виж целия пост
# 813
Моето момче е на финала на 7 клас. Преместих го в 125то след 4 клас. Много съм доволна! Той не е в математическа паралелка /предполагам там има някакво разделение на вниманието към децата/ Чувства се много добре, сприятели се със свестни деца и се справя отлично!
Виж целия пост
# 814
Нова тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1336254
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия