Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Начални училища в Пловдив - тема 2

  • 69 423
  • 614
# 465
Здравейте. Може ли някой да ми препоръча частен начален учител по математика
Виж целия пост
# 466
Здравейте,моля ако имате някакво впечатление от г-жа Ана Вълчева ,която ще води един от първите класове в ,,Екзарх Антим,, да сподели.Миналата година е водила занималня.Малко съм притеснена ,защото бях посочила като желание друга г-жа от която имам много хубави впечатления,а въпросната г-жа Вълчева дори не съм я виждала.
Виж целия пост
# 467
Моля, споделете мнения за учителките, които поемат първите класове в Яворов - Павлина Здравчева, Галина Бурнарова и Милена Павлова?
Благодаря!
Виж целия пост
# 468
Здравейте,отново се включвам с въпрос .Както бях писала по-горе дъщеря ми е приета в ,,Антим 1,, ,за съжаление не е при г-жата при която аз исках(а и детето много я хареса) ,а е разпределена в класа на г-жа , към която имам сериозни резерви.Обмислям вариант да изтегля документите и да я запиша в ,,Паисий Хилендарски,, ,но си спомням от темата ,че не е особено долюбвано училище.Така че ще съм благодарна да споделите мнения за началния курс там.Единственото което  разбрах е,че тази година г-жите които ще поемат 1ви клас са все млади преподаватели.
Само да допълня ,че директорката на ,,Антим 1,, категорично отказа да премести детето в друг клас в същото училище,въпреки ,че другите две паралелки са с по-малко деца.
Виж целия пост
# 469
Детето ми е в начален курс в Паисий, аз лично съм доволна. Базата е добра, организацията - също, имат стол с прилична храна и някакъв избор на меню, без да е връх на сладоледа, но е прилично.
За госпожите в сегашния първи клас нищо не мога да кажа, само тази на паралелката със засилен английски е от "старите" кадри, но май за първи път поема първи клас, досега е преподавала само английски в начален курс и прогимназия и е водила прогимназиални класове. Иначе е от най-обичаните от децата учители.
Виж целия пост
# 470
Гаргамела, за Милена Бечковска ли говориш? Ако е за нея, тя си е по принцип НУП с АЕ. До преди десетина години си беше начален учител. Пое часове по АЕ в начален курс след пенсионирането на колежката, която дотогава водеше тези часове. Сега в първи клас трябва да слязат Мирослава Томева - за нея имаше наскоро положителна статия в Пловдив24, Антоанета Йошкова и Васил Василев, но той може и да се пенсионира. Йошкова е стар кадър също.
Виж целия пост
# 471
Точно нея имах предвид. Хлапетата са в траур, че тази година няма да им преподава, а част от предните й класове вече завършиха при нас. Laughing
Онази вечер случайно хванах края на РС за първи клас (беше в двора) и видях основно съвсем млади преподавателки (може би заради занималните), не забелязах  Василев, затова съм се подвела, че са само госпожи.
Виж целия пост
# 472
Мирослава Томова е млада - може би наближава 30-те, Йошкова е горе-долу на годините на Бечковска.
Виж целия пост
# 473
Благодаря ви много за бързите и подробни отговори.Доколкото разбирам три от четирите учителки са добри педагози,така че това поне притеснение отпада.А може ли да  ви попитам ,ако имате оп.ит и с това -как се отразява на детето и на организацията на целия ден(в училище и в извънкласните занимания) по-дългото пътуване до училището.До Паисито ще пътуваме с кола м/у 20 и 30 мин .Чудя се как да нагласям програмата,дали да не съкратя всяко занимание след училище-спорт,език или да изчакам да започне и в движение да решавам.Съжалявам ,че ви занимавам с такива подробности ,но ми липсва опит,а и досега живеех с нагласата ,че училището ще ни е на 5 мин. пеша.
Виж целия пост
# 474
Извинявай Elie
Но защо си така крайно настроена към г-жата от Антим I,ако искаш може и на лично
Но все пак у-щето ще ти е по-близка локация,а и тревогата си я предаваш на детето ✌
Мое мнение -все пак избора е твой
Виж целия пост
# 475
С пътуването не мога да помогна - избрала съм това училище основно заради 5-те минути пеша и възможността за самостоятелно придвижване.
Виж целия пост
# 476
Моята племенничка също е в "Паисий Хилендарски". Засега сме доволни. Локацията за нас също беше важна, макар че "Душо Хаджидеков" ни е горе-долу на същото разстояние.
Виж целия пост
# 477
Една от основните причини да избера това училище,освен желаната  госпожа ,беше близостта ,което безкрайно улесняваше натовареното ни ежедневие.Аргументите ми против г-жата са сериозни,иначе не бих търсила толкова далечен вариант.За съжаление нямах информация за всички г-жи ,които ще поемат 1ви клас,а и не предполагах че за желаната от нас ще е такъв наплив.Съжалявам искрено ,че не при кандидатстването не посочих ,,Патриарх Евтимий,, ,на първо място,където можехме да влезем ,а вместо това сега се чудя какво да правя.
Потърсих информация за г-жите Йошкова  и Томева,от това което прочетох ми допаднаха.Доколкото разбирам имат 4ри паралелки в 1ви клас,нали така? А някакви впечатления от г-жа Маргарита Маринова(поне така мисля се казваше) ,тя мисля ще води третата паралелка?
Виж целия пост
# 478
Тази дама или е нова, или е била на занималня - не съм й чувала името изобщо
Виж целия пост
# 479
Миналата година е водила занималнята на 1ви клас.Известен период е замествала и един от основните учители,докато е бил в болнични.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия