Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръчителните дози за прием на астаксантин?
Кое е по-добро - органичната форма на витамин С или аскорбиновата киселина?
Какво представлява кокосовото масло и как може да се използва в готвенето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръчителните дози за прием на астаксантин?
Препоръчителните дози за прием на астаксантин са 4 mg, когато не сте изложени на слънце, и 8-12 mg в дни с излагане на слънце. Най-добре е да се приема след хранене, заедно с омега-3, CoQ10, МВИ и други масла като кокосово масло. Освен това може да се добави капсула астаксантин към кокосово или друго масло и да се използва след излагане на слънце за хидратация на кожата.
-
Кое е по-добро - органичната форма на витамин С или аскорбиновата киселина?
-
Какво представлява кокосовото масло и как може да се използва в готвенето?
Кокосовото масло е естествен продукт, получен от зрелите плодове на кокосова палма. Може да се използва като здравословна алтернатива на кравето масло при готвене. Подходящ е за пържене на риба или яйца, без да оставя силен кокосов вкус и аромат. Освен това може да се използва в сладкиши, сурови бонбони и други десерти, като се смесва със сурови ядки, какао, фурми и други съставки.
-
Какви са тези митнически такси, които не съм платил?
-
Как мога да избегна плащането на митнически такси при поръчка от iHerb?